Acasa MagazinLife Vezi ce planuri are Petru Buiucă după câştigarea MasterChef

Vezi ce planuri are Petru Buiucă după câştigarea MasterChef

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

După terminarea concursului MasterChef, câştigătorul acestei ediţii, Petru Buiucă, a acordat un interviu pentru ProTv în care îşi prezintă şi planurile de viitor.

Castigatorul MasterChef Petru Buiuca (foto:ProTV)

După ce a câştigat tiltul de „MasterChef” de România şi premiul de 50.000 de euro, Petru Buiucă a anunţat că primul lucru pe care îl va face cu banii, va fi să îşi ajute mama să plătească un credit. Tot spre familie i-a zburat gândul şi când a fost întrebat de reporterii ProTV, unde a mâncat cea mai bună mâncare, fiind de părere că aceasta va fi mereu cea făcută de mamă

Referitor la competiţie, acesta a declarat că cel mai dificil moment din concurs a fost când au fost aduse în platou familile concurenţilor, fiindu-i teamă să nu fie eliminat în faţa acestora. Totodată, pentru el cea mai mare surpriză din concurs a fost vizita vedetelor, Petru considerându-l „genial” pe Andi Moisescu, pentru care a avut prilejul să gătească.

Referitor la ceilalţi concurenţi de la MasterChef, constănţeanul Petru Buiucă, a anunţat că persoana cu care doreşte să mai lucreze de acum încolo este Alexandru Cârţu, în timp ce la cealaltă extremă lista e mult mai lungă de 1. Cu toate acestea el a afirmat că are un mare respect ca bucătar atât pentru finalista Mimi, cât şi pentru Simona şi Teacher.

Cât despre membrii juriului, acesta le reproşează faptul că „nu suflau” şi că dadeau indicaţii, dar nu directe. De asemenea, dacă ar fi să îi caracterize într-un singur cuvânt pe cei trei bucătari din juriu, pentru Sorin Bontea acesta ar fi elegant, Florin Dumitrescu tupeist ţi Cătălin Scarlatescu calm.

Acum după terminarea concursului, câştigătorul Petru Buiucă a anunţat că se simte pregătit pentru nivelul următor şi e de părere că a devenit mai bun în bucătărie. Constănţeanul, care vine dintr-o familie modestă, mama sa mâncând pentru prima dată sparanghel la audiţiile pentru emisiune, a spus că pentru a te descurca în bucătărie ai nevoie tot timpul neapărat de un cuţit ascuţit, condimente şi două tigăi, una mică şi una mare.

1 comentariu

camy 07-06-2012 - 22:18

mi.a placut acest sow si m.ai ales ca in sfirsit a cistigat cine a meritat!!!!!!!! bravo si felicitari si pt bucatari!!!!!!!!!!!!!!!! au fost pe cit se poate corecti!!!!!!!!!!!!!!!ma bucur foarte mult pt petru,este tinar si are inclinatii pt aceasta ‘arta’!!!!!!! multumesc postului pro tv pt aceste saptamini minunate petrecute impreuna!!!!!!!!!!!!!!! va iubesc!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult