Acasa MagazinLife Vezi ce recorduri nebuneşti apar în Guinness World Records

Vezi ce recorduri nebuneşti apar în Guinness World Records

scris de A.B.
7 afisari

Cele mai nebuneşti recorduri din lume au fost incluse într-un volum special editat de Guinness World Records.

Jumătate om, jumătate arici – Wei Shengchu, omul cu cel mai mare număr de ace înfipte în cap. Nu mai puţin de 2009 ace au fost înfipte pe capul şi faţa chinezului Wei Shengchu, pe platourile emisiunii „Lo Show dei Record” din oraşul italian Milano, pe 11 aprilie 2009.

Throwdini – cel mai mare număr de cuţite aruncate. David R. Adamovich, supranumit „The Great Throwdini” în Statele Unite ale Americii, a aruncat 102 cuţite lungi de 35 de centimetri în jurul partenerei sale, Tina Nagy, într-un singur minut. Acest record a fost stabilit în oraşul Freeport, din apropiere de New York, pe 26 decembrie 2007.

Omul tuturor recordurilor – Ashrita Furman, deţinătorul celor mai multe recorduri din Guinness World Records. Originar din cartierul newyorkez Queens, Keith Furman a primit prenumele Ashrita („protejatul lui Dumnezeu”, în sanscrită) de la profesorul său de meditaţie, Sri Chinmoy. Din 1979, el a stabilit sau doborât 259 de recorduri oficiale Guinness. În momentul publicării acestui volum special din 2011, el deţinea 100 de recorduri. De unde îi vine pasiunea pentru aceste recorduri? „Vreau să arăt că omul are capacităţi infinite atunci când crede în el însuşi”, a spus Furman.

Cel mai ecologic câine – Tubby, câinele cu cel mai mare număr de sticle reciclate. Se estimează că Tubby, câinele labrador al Sandrei Gilmore, care locuieşte în oraşul Pontnewydd din Marea Britanie, a contribuit la reciclarea a 26.000 de sticle din plastic în ultimii şase ani. El a strâns acele sticle în timpul plimbărilor sale zilnice, ţinându-le între dinţi şi aducându-le proprietarei sale.

Cele mai elastice femei din lume – Trei contorsioniste care au rămas pentru cea mai lungă perioadă de timp într-o cutie. Contorsioniste neozeelandeze Skye Broberg, Nele Siezen şi Jola Siezen au intrat într-o cutie cu dimensiunile 66,04 x 65,58 x 55,88 centimetri, unde au rămas timp de 6 minute şi 13,52 secunde, pe platoul emisiunii „NZ Smashes Guinness World Records„, filmată în centrul comercial Sylvia Park din Auckland, pe 20 septembrie 2009.

Limuzina în stil camion – The Midnight Rider, cea mai grea limuzină din lume. The Midnight Rider este cea mai grea limuzină din lume. Ea cântăreşte 22.933 de kilograme, are o lungime de 21,2 metri şi o înălţime de 4,1 metri. Construită de americanii Michael Machado şi Pamela Bartholemew din California, ea a rulat pentru prima dată pe 3 septembrie 2004.

Sarah Paddy Jones – cea mai bătrână dansatoare profesionistă de salsa. Britanica Sarah Paddy Jones, născută pe 1 iulie 1935, a câştigat premiul I în spectacolul organizat de televiziunea spaniolă „Tu si que vales”, în decembrie 2009, devenind cea mai în vârstă dansatoare de salsa acrobatic care primeşte acest titlu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult