Acasa MagazinLife Vezi ce vedetă de televiziune de ştiri a declarat că este homosexual

Vezi ce vedetă de televiziune de ştiri a declarat că este homosexual

scris de A.B.
14 afisari

Anderson Cooper, unul dintre jurnaliştii vedetă ai postului de televiziune american CNN, a anunţat în mod public, că este homosexual şi a recunoscut că este fericit, împăcat cu propria persoană şi mândru de ceea ce este.

cooper

foto: mediabistro.com

Jurnalistul Anderson Cooper, în vârstă de 45 de ani, a confirmat astfel ceea ce mulţi americani ştiau deja, într-un comunicat de presă trimis unui coleg jurnalist – ce a fost postat pe site-ul publicaţiei The Daily Beast -, care îi ceruse să comenteze faptul că mai multe celebrităţi şi-au dezvăluit orientarea sexuală. „Chiar dacă profesia mă aduce în domeniul public, încerc să păstrez un anumit nivel de discreţie în viaţa mea privată „, a spus Anderson Cooper. „Dar, în ultima vreme, a devenit clar faptul că, dacă aş păstra tăcerea asupra unor aspecte din viaţa mea privată un timp prea îndelungat, aş putea da impresia că încerc să ascund ceva, iar acest fapt nu ar fi adevărat”, a adăugat el. „Sunt homosexual, întotdeauna am fost, întotdeauna voi fi şi nu aş putea fi mai fericit, mai împăcat cu propria persoană şi mai mândru”, a dezvăluit Cooper. Jurnalistul este animatorul vedetă al emisiunii zilnice „Anderson Cooper 360″ difuzată de postul CNN. Într-un alt comunicat făcut public luni, jurnalistul a subliniat faptul că întotdeauna a fost foarte deschis şi onest în privinţa acestui aspect din viaţa lui privată cu prietenii, familia şi colegii săi. „Într-o lume ideală, nu cred că acest lucru i-ar interesa pe oameni, dar cred că este important să ieşi din umbră şi să faci acest anunţ”, a spus prezentatorul american.

3 comentarii

BULA 03-07-2012 - 14:38

E bolnav din nastere, asa ca nu putem sa facem ceva ca sa-l salvam. Ii urez stromelege tari si vaselina buna.

ionut ignat 03-07-2012 - 16:36

@BULA

boala homosexualismului se dobandeste, NU este o boala din nastere. putem sa ne rugam lui Dumnezeu pentru el sa-si revina la normalitate. da un search pe google „homosexualitatea si scatofilia”.

BULA 03-07-2012 - 16:40

Roaga-te taica, ca le va ajuta ca lumanarea pusa la capul mortului.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult