Acasa MagazinLife Vezi cine, când şi unde alege MISS ASE 2011

Vezi cine, când şi unde alege MISS ASE 2011

scris de L.M.
9 afisari

Cele mai frumoase fete se vor intrece pentru coronita MISS ASE, miercuri noapte, in club “Princess” din Bucuresti .

Roxana Nitu, Miss ASE2008

MISS ASE 2011 se va desfasura dupa toate regulile unui concurs de frumusete, unde vor concura 10 studente, exclusiv din cadrul ASE. Ramona Gabor, Oana Lis, Oana Roman, Andrei Jilavu, sunt cateva din vedetele care vor desemna, alaturi de reprezentanti mass media, castigatoarele concursului. Pentru a-si demonstra calitatile de model, fetele, care provin din diferite zone ale tarii, vor trece prin cateva probe, cum ar fi cea a costumelor de baie, dupa care vor defila pe podiumul din Princess in rochii de seara si vor avea de trecut peste cateva probe de aptitudini.

In final, juriul va delibera si va alege trei dintre concurente, care se lupta pentru marele premiu, un sejur de o sapatmana la Miami. Locul secund va castiga un sejur in Istanbul, locul al treilea se bucura de unul la munte, iar Miss Popularitate, care va fi cedat celei care va avea cea mai mare priza la public. Toate participantele vor primi insa numeroase premii constand in rochii de seara, interventii estetice faciale sau augumentare buze, produse cosmetice, pantofi, vouchere la restaurant, pictoriale si cursuri de moda sau de dans.

De altfel, pentru toti cei prezenti miercuri noapte in club Princess, singurul centru medical privat din Romania va oferi un voucher cu o reducere la 20% la orice interventie pe specialitatea chirurgie estetica .Dupa concurs va urma un concert marca Maximilian.

1 comentariu

Chris P. 16-11-2011 - 23:37

Maximilian, pentru fete sophiesticate…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult