Acasa MagazinLife Vezi cine este câştigătorul MasterChef ! (Video)

Vezi cine este câştigătorul MasterChef ! (Video)

scris de Laurentiu Banches
47 afisari

Filmările la primul sezon la MasterChef s-au încheiat de mai mult de 2 luni de zile şi cum era de aşteptat informaţii despre câştigător au fost deja obtinute.

Sortul castigatorului MasterChef Romania (foto: jdd.ro)

Potrivit stl.ro, concurentul ales câştigător din cei peste 2000 de români înscrişi la prima ediţie a concursului MasterChef este constănţeanul în vârstă de 23 de ani, Petru Buiuca. Câştigătorul titlului de „MasterChef” şi a celor 50.000 de euro puşi în joc este un office manager la firma 1st Floor Architecture, care a declarat înainte de concurs că în cazul în care va câştiga competiţia îşi va face unul din două tatuaje: fie logoul de la MasterChef, fie codul de participant.

Preparatul care a dat pe spate juriul la preselecţii şi care i-a adus participarea la MasterChef, a fost o combinaţie de supă franţuzească de ceapă şi supă englezească de ciuperci. El a folosit pentru prepararea supei un mix de ciuperci pleuretos şi take, peste care a turnat ulei de trufe.

Câştigătorul „MasterChef” România a spus înainte de concurs pentru ProTV Magazin că la început nu se descurca deloc în bucătărie, însă după ce a văzut filmul „Ratatouille” toate acestea s-au schimbat, acesta fiind cu atât mai motivat să realizeze preparate spectaculoase în bucătărie. Petru Buiuca a afirmat pentru reporterii stl.ro care au aflat numele câştigătorului MasterChef că în cursul filmului „Ratatouille” văzut pe dvd a trebuit de mai multe ori să pună stop pentru a lua pauze de masă întrucât saliva prea mult la mâncarea pe care o vedea.

Conform ProTV Magazin, Petru îşi doreşte să aibe o emisiune culinară în care i-ar plăcea să aibe „ocazia să le readuc aminte oamenilor că gătitul este amuzant. Îmi doresc să le arăt copiilor de 10-12 ani că sunt nişte sandvişuri fenomenale pe care le pot face chiar ei, vreau să le arăt tinerilor că pot şi ei să gătească fabulos la petreceri în doar 1-2 ore”. Cat despre partea cu bucatăria profesionistă, într-o bucatarie închisa acesta e de părere că e mai greu sa te faci auzit publicului larg, dar orice e posibil.

Constănţeanul Petru Buiuca a anunţat tot pentru ProTV Magazin că foloseşte de cele mai multe ori drept cobai pe prietena sa, Anca, care mănâncă tot ce îi găteşte şi pe prietenii săi, care se adună la prima strigare când e vorba de a mânca preparatele sale inventive. De altfel, acesta recunoaşte că îi place să iasă din tipar şi să nu gătească de mai multe ori acelaşi fel de mâncare încercând de fiecare dată ceva diferit.

Fostul concurent de la MasterChef a mărturisit că la două luni de zile după încheiarea concursului încă mai are coşmaruri cu cei trei bucătari din juriu ţipând la el să fie mai bun, să tragă mai tare, să fie mai rapid. Petru le-a spus viitorilor concurenţi MasterChef că la acest concurs „nu e loc de eroare”, cel mai greu fiind să rămâi mereu la un nivel ridicat.

În episodul MasterChef de marţi, 22 mai, Petru a câştigat proba preparării homarului viu, fapt care i-a adus avantajul de a alege preparatele pe care le avea de pregătit fiecare concurent pentru proba care a dus la testul sub presiune. Alegerile sale l-au făcut să devină inamicul numărul 1, în rândul multora dintre concurenţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult