Acasa MagazinLife Vezi cine vrea să îl angajeze pe câştigătorul MasterChef, Petru Buiucă

Vezi cine vrea să îl angajeze pe câştigătorul MasterChef, Petru Buiucă

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Câştigătorul primul sezon din „MasterChef”, Petru Buiucă este bombardat de oferte de angajare ca bucătar-şef de patronii de restaurante din Bucureşti, printre care se numără şi Raluca Sandu.

buiuca

Petru buiuca, castigatorul MasterChef este bombardat cu oferte (foto: protv.ro)

Fiica preşedintelui FRF, Mircea Sandu, care şi-a deschis miercuri, 6 iunie, un restaurant în Bucureşti a anunţat că doreşte să negocieze un contract de angajare cu câştigătorul premiului de 50.000 de euro la MasterChef. Potrivit unei informaţii liberatatea.ro, prezentate de realitatea.net, Raluca Sandu ar urma să îi ofere constănţeanului Petru Buiucă un salariu de 2.500 de euro pe lună la noul restaurant „de fiţe” deschise de ea în centrul Capitalei.

Raluca doreşte să îl angajeze pe acesta atât pentru calităţile de care a dat dovadă la primul sezon din MasterChef, cât şi pentru faima pe care a reuşit să şi-o creeze la acest concurs, care ar aduce o bună publicitate noului restaurant. Însă nu va fi o misiune uşoară pentru fiica preşedintelui FRF, întrucât juratul de la „MasterChef”, Cătălin Scărlătescu a pus încă din timpul emisiunii ochii pe Petru, pe care ar dori să îl cheme la restaurantul lui. Într-o declaraţie acordată la ProFM, câştigătorul MasterChef a anunţat că se va gândi la toate ofertele pe care le va primi, precizând că îi place invitaţia juratului de la MasterChef, având în vedere că a mai fost la localul acestuia şi a văzut cum merge treaba.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult