Acasa MagazinLife Vezi cu cine a cântat Johnny Depp pentru a-şi mulţumi fiica, Lily-Rose

Vezi cu cine a cântat Johnny Depp pentru a-şi mulţumi fiica, Lily-Rose

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Actorul Johnny cunoscut şi pentru pasiunea pentru chitara electrică a cântat alături de formaţia pop One Direction, pentru fiica sa, Lily-Rose.

Johnny Depp a cantat cu One Direction pentru a-şi mulţumi fiica, Lily-Rose (foto:filmetari.ro)

Vedeta de la Hollywood i-a contactat pe membrii grupului One Direction în timp ce aceştia se aflau la Los Angeles, şi i-a invitat la el acasă pentru a se întâlni cu fiica sa. Potrivit tabloidului The Sun, tinerii membri ai formaţiei au fost încântaţi de această oportunitate, mai ales că au avut şansa să vadă studioul muzical propriu al actorului şi chiar să cânte alături de acesta.

Conform publicaţiei britanice, „Johnny a aflat că One Direction sunt în oraş şi, după ce a dat câteva telefoane, aceştia au venit la studioul lui. El şi-a scos pianul şi le-a dat băieţilor câteva chitare, şi apoi au cântat puţin împreună. Lily-Rose s-a uitat la ei, împreună cu nişte prieteni, toţi cu obrajii roşii de emoţie”. Lily-Rose este o admiratoare înfocată a acestui boy-band, care a făcut ravagii printre adolescentele din SUA şi Marea Britanie, clipurile acestora având milioane de vizualizări pe youtube.

One Direction - boy-bandul favorit al fiicei lui Depp, Lily-Rose (foto:shelf-life.ew.com)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult