Acasa MagazinLife Vezi cum a ajuns Victoria Beckham stewardesă

Vezi cum a ajuns Victoria Beckham stewardesă

scris de A.B.
12 afisari

Soţia lui David Beckham,Victoria Beckham, ţine morţiş  să arate lumii că nu este deloc o fire posacă, aşa cum s-a tot spus despre ea, ci, din contră, o femeie cu foarte mult umor şi foarte deschisă. În acest sens, ea a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care apare în rol de însoţitoare de zbor, în avionul cu care s-a deplasat în China.

victoria-beckham

foto: remee.ro

În ultimele zile, Victoria Beckham este foarte activă pe Twitter şi pe Facebook. Asta pentru că tot s-a plâns în repetate rânduri că lumea nu îi cunoaşte adevărata faţă din cauza atitudinii sale glaciale şi a minei serioase pe care o afişează mereu în faţa mass-media.

Victoria a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care ea apare în rol de însoţitoare de zbor, în avionul cu care s-a deplasat în China. Victoria pare că face un anunţ prin staţia de la bord şi a scris la descrierea fotografiei „Pregătiţi-vă pentru aterizare! Bun venit la Beijing!!”.

Fosta Posh-Spice a împărtăşit în ultimele zile o mulţime de gânduri cu fanii săi de pe cele două reţele de socializare. Vrea să le arate partea sa amuzantă şi să îi lase să privească puţin dincolo de lumina reflectoarelor în care se află mereu, în intimitatea ei.

„Încerc să le ofer fanilor câteva detalii personale şi să-i ţin la curent cu partea de business. Cred că aşa fanii şi clienţii mei vor reuşi să mă cunoască aşa cum sunt şi să-mi vadă simţul umorului. Cred că acolo oamenii îmi pot vedea adevărata faţă”, a spus Victoria pentru Women’s Wear Daily.

Victoria Beckham are peste 3 milioane de „followers” pe Twitter, unde a anunţat, marţi, când a şi împlinit 38 de ani, că şi-a deschis şi pagina oficială de Facebook, unde a strâns în numai câteva zile aproape 120.000 de like-uri.

În ultimele zile, cântăreaţa transformată în designer vestimentar a postat mai multe fotografii care ilustrează felul în care a petrecut de ziua ei: o cameră plină cu flori şi baloane, pregătită special pentru aniversarea sa de David Beckham şi copii, o farfurie cu mai multe bucăţi de fructe, însoţită de comentariul „Masă de sărbătorită!!! Ce zi minunată!!!!”.

Totodată, ea a vrut să arate că se pricepe şi în bucătărie şi a postat recent pe Twitter o imagine cu mai multe gustări făcute de ea însăşi pentru ca băieţii ei să le ia la şcoală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult