Acasa MagazinLife Vezi cum a cântat Scorpions la Bucureşti (VIDEO)

Vezi cum a cântat Scorpions la Bucureşti (VIDEO)

scris de Z.V.
4 afisari

Scorpions şi-a luat adio de la România joi seară, într-un concert susţinut la Zone Arena în cadrul ultimului turneu al trupei, Get Your Sting and Blackout World Tour.
Atmosfera a fost incendiară, iar fanii, veniţi cu mic cu mare la Zone Arena, au fredonat în cor melodiile rockerilor din Germania care nu au arătat nicicum că peste ei ar fi trecut 45 de ani de înregistrări în studio, concerte şi turnee, oferind publicului un spectacol electrizant, provocându-l să se dezlănţuie şi lăsând impresia că ar mai putea continua la nivel înalt încă mult timp de aici înainte.

Scorpions la Bucuresti-foto Tiberiu Crişan

Pe lângă piese de pe ultimul album al trupei, ca Sting The Tail sau The Best Is Yet To Come, Scorpions a încântat publicul de la Bucureşti şi cu melodiile sale celebre Send Me An Angel, Holiday, Big City Nights, pe parcursul căreia a pe scenă a fluturat un steag al României, şi, la bis, Wind Of Change, Still Loving You şi Rock You Like a Hurricane. După bis, Meine a strâns din public mai multe steaguri ale României, dar şi unul al Bulgariei şi le-a purtat pe umeri în timp ce îşi lua la revedere alături de colegii săi.

Printre cei veniţi să-i vadă pe greii de la Scorpions s-au numărat şi mulţi artişti români. „Au fost un bun exemplu de rock comercial. E mai bine să te retragi în plină glorie, aşa cum fac ei”, a spus Mugurel Vrabete, basistul formaţiei Holograf.

Aproape 20.000 de fani au asistat la megaconcertul de adio suţinut joi seară de formaţia Scorpions, la Bucureşti.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult