Acasa MagazinLife Vezi cum arată Palatul lui Dinu Patriciu din Germania

Vezi cum arată Palatul lui Dinu Patriciu din Germania

scris de P.C.R.
6 afisari

Dinu Patriciu a devenit în 2009 acţionarul majoritar al fondului de investiţii Deusche Land, cu un portofoliu alcătuit din spaţii comerciale, de birouri dar şi hoteluri, printre care şi clădirea istorică în care funcţionează hotelul Europäischer Hof din renumita staţiune Baden-Baden.

Palatul lui Patriciu din GermaniaUnul dintre acestea şi de departe cel mai luxos este hotelul Europäischer Hof, din staţiunea balneară Baden-Baden din Germania, scrie Money.ro.

Clădirea istorică a fost construită în 1892, iar hotelul cu 128 de camere este cotat la cinci stele. Construit în stilul Belle Epoque, hotelul oferă şi servicii de SPA, săli de conferinţă şi beneficiază de un restaurant renovat. Proprietatea este formată dintr-o clădire, unde se află hotelul, conectat cu alte cinci clădiri de două şi trei etaje. Clădirea principală, numită Belle Etage este cea mai veche parte a proprietăţii şi datează din 1892, iar întreaga proprietate este clasificată drept monument istoricPalatul lui Dinu Patriciu din Germania

3 comentarii

tanase marian 12-04-2011 - 14:02

SCRISOARE DESCHISA ADRESATA DOMNULUI DINU PATRICIU DOMNULE VA ROG VREAU UN AJUTOR NU POT MERGE ACUM SASE ANI UN COLONEL DR. DE LA SPITALUL M. I. MI A SPUS REFUZANDU MI AJUTORUL MEDICAL,,ALA DACA ARE CREIERUL INFLAMAT VINE ALTA DATA,,.RECENT UN DERBEDEU MEDIC LA FUNDENI SI SUBORDONAT AL DOAMNEI PROF. DR. VIRGINIA ION MA DAT AFARA AN STRADA DIN SPITAL CAND I AM RAPORTAT TURBATULUI DRAMA MEA DE LA M. I. ,.AJUTOR NU POT MERGE AMI TREBUIE O SUMA MICA DE 10.000 EURO PENTRU UN IMPLANT CU CELULE STEM AN GERMANIA,,. MULTUMESC SA VA BINE CUVANTEZE BUNUL CREATOR,,…….M. M. AN REZERVA TANASE MARIAN,,……..

tanase marian 12-04-2011 - 14:11

MIE MI SE FURA LUNAR DIN PENSIA MILITARA DE CATRE DOMNUL PRIM MINISTRU EMIL BOC SUMA DE 700.000 LEI PENTRU ,,C. A. S. ,, DAR NU MI SE DA NICI O ATENTIE SUNT FURAT SI DAT AFARA DINTR UN SPITAL AL POPORULUI ROMAN JEGMANIT SI BATJOCORIT,.AJUTOR NU POT MERGE,,…..M. M. AN REZERVA TANASE MARIAN DE LA S. T. S. NU AM FACUT CUIVA VREUN RAU AJUTOR AM LUCRAT CU FIARE SI SARME TEHNIC DOAR AJUTOR DOMNULE PRESEDINTE BASESCU,,…………… CU CEVA TIMP AN URMA ERAM ANCRANCENAT DE PERSOANE CARE VA JIGNEAU AI ANDEMNAM SA VI SE ADRESEZECU ,,EXCELENTA VOASTRA,,.ACUM BLESTEM TOTI ACESTI POLITICIENI HOTI SI BOLNAVI CARE MA FURA AJUTOR NU POT MERGE,……..

Ciu Huhu 12-04-2011 - 16:27

Mda, cenzura portocalie e crunta la Ziua Veche!
Ati sters doua postari in care explicam ca acest hotel din Baden-Baden e doar o investitie nedovedita a lui Patriciu, de catre autorul portocaliu-pedelist al acestui articol!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult