Acasa MagazinLife Vezi cum evoluează sănătatea lui Teo Trandafir

Vezi cum evoluează sănătatea lui Teo Trandafir

scris de L.M.
3 afisari

Starea de sănătate a lui Teo Trandafir, diagnosticată cu pancreatită severă, se îmbunătăţeşte treptat.

Lui Teo Trandafir i se extirpa splinaEa este conştientă şi poate să comunice cu familia, potrivit unui comunicat emis de Clinica AKH din Viena, unde este internată.

„Cel mai important lucru este că pacienta ar putea fi scoasă de pe ventilare artificială şi poate respira singură”, a indicat profesorul Christian Spiss, citat de Mediafax.

„Însă trebuie să fim foarte precauţi, se pare că am reuşit să stabilizăm procesul inflamator care a afectat pancreasul, dar pot apărea numeroase complicaţii pe parcurs”, a adăugat profesorul Michael Gnant.

„Pacienta este într-o stare stabilă acceptabilă, în secţia de terapie intensivă, este conştientă şi poate să comunice cu membrii familiei sale”, potrivit aceluiaşi comunicat.

Teo Trandafir a fost supusă, pe 24 februarie, unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale.

1 comentariu

Maria 09-03-2011 - 08:47

Buna ziua, Ma numesc Lali si am numai cuvinte de lauda la adresa lui Teo. Este o femeie puternica, asa cum a dat dovada in tot ceea ce a facut pana in prezent, pentru PRO TV, cat si pentru celelalte televiziuni la care a activat cu emisiunile ei. Tin sa o felicit si pentru curajul pe care l-a avut in privinta fetitei adoptata si cu cata grija o inconjoara. Eu tin so o felicit pentru optimismul ei in privinta realizarilor pe plan profesional si personal, este o femeie deschisa poti discuta cu ea orice problema , cu toate ca nu o cunosc personal, dar o admir pentru curajul de care a dat dovada de fiecare data cand s-a impus si s-a cerut. Transmit d-ului Adrian Sarbu, multa sanatate si il felicit pentru ajutorul dat acestei fiinte dragi mie cat si, sper sa fiu in asentimentul mai multor persoane. Sper ca d-ul Sarbu sa mai ajute si alte persoane care necesita asemena probleme. Oricum multa sanatate lui Teo si sa revina in sanul familiei si in special langa fetita ei Maia care o asteapta cu mare nerabdare.
Sanatate multa, Teo.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult