Acasa MagazinLife Vezi cum să dai burta jos fără să mergi la sală

Vezi cum să dai burta jos fără să mergi la sală

scris de A.B.
36 afisari

Dacă vrei să ai un abdomen plat şi eşti un tip comod, trebuie doar să respecţi trei reguli de bază. Stai în poziţia drepţi, mergi la culcare cu o oră mai devreme şi renunţă la apa minerală acidulată.

abdomen

foto: informal.ro

În cazul în care nu-ţi surâde ideea de a merge la sala de sport dar îţi doreşti să ai un abdomen plat, iată câteva sfaturi pe care ar fi bine să le urmezi.

1. Stai în poziţie de drepţi. Astfel, poţi da impresia că esti cu cel puţin 2,5.kg mai slabă decât în realitate, o spune Deborah L. Mullen, specialist în educaţie fizică şi sport. Uşor de zis greu de făcut. Cum s-ar putea trasnforma o acţiune singulară într-un obicei pe termen lung?

2. Mergeti la culcare cu o ora mai devreme. Astfel, a doua zi nu veţi fi epuizaţi. Toţi cei care işi doresc să scape de grăsimea care le acoperă burta trebuie să ştie un lucru foarte important: alimentaţia sănătoas împreună cu un program regulat de exerciţii fizice ajută să vă atingeţi obiectivul însă numai dacă vă odihniţi suficient. Potrivit sfatulparintilor.ro, lipsa somnului favorizează creşterea hormonilor de stres odată cu lărgirea taliei.

3. Renuntati la apa minerala acidulată. Este adevărat că atunci când vă este sete, apa acidulată pare o binecuvantare. Însă, potrivit nutriţionistului Palinski, gazele astfel inhalate vor avea ca rezultat rapid umflarea abdomenului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult