Vezi de când poţi să îţi cumperi bilete la Depeche Mode | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Vezi de când poţi să îţi cumperi bilete la Depeche Mode

Vezi de când poţi să îţi cumperi bilete la Depeche Mode

scris de L.M.
3 afisari

Biletele pentru concertul Depeche Mode din 15 mai 2013 de pe Arena Naţională se vor pune în vânzare începând de luni.

Vezi de când poţi să îţi cumperi bilete la Depeche Mode

Potrivit organizatorilor, biletele vor putea fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro la preţuri curpinse între 135 de lei şi 435 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă: cele fără loc, în categoria Gazon A şi B, sunt 245 lei, respectiv 135 lei, în timp ce locurile pe scaune vor costa 145, 170, 200, 240, 275, 320, sau 435 lei, transmite Agerpres.

Depeche Mode este una din trupele de succes de muzică electronică din toate timpurile, fiind inclusă chiar în topul celor mai bune 50 de trupe care au schimbat lumea.

De-a lungul carierei trupa a primit cinci nominalizări la premiile Grammy, două nominalizări la MTV Video Music Awards şi şase nominalizări la MTV Europe Music Awards, câştigând în anul 2006 la categoria Best Group.

Aşa cum a anunţat pe 23 octombrie în cadrul conferinţei de la Paris, Depeche Mode se pregăteste de lansarea celui de-al 13-lea material discografic şi de începerea unui nou turneu european ce va include 25 de ţări, printre care şi România.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult