Acasa MagazinLife Vezi de ce zice Ion Iliescu că nu a avut copii. Părerea lui despre Udrea

Vezi de ce zice Ion Iliescu că nu a avut copii. Părerea lui despre Udrea

scris de P.C.R.
9 afisari

Fostul preşedinte vorbeşte despre familia sa, despre tinereţe şi relaţia sa cu Ceauşeşti. Ion Iliescu dezvăluie momente din tinereţe şi motivele pentru care nu a reuşit să aibă urmaşi.

Ion si Nina Iliescu nu au avut copii din cauza sarcinilor toxice

Ion si Nina Iliescu nu au avut copii din cauza sarcinilor toxice

Ba chiar ne-am dorit (copii, n.red.), dar nu a fost să fie…Soția mea a avut trei sarcini toxice, iar după aceea…nu s-a mai putut. Viața noastră a fost așa de agitată, încât nu puteam face asta (să înfiieze un copil)”, spune Ion Iliescu într-un interviu acordat revistei VIP.

Despre Elena Udrea

Are o evoluţie precipitată…E greu să dai sfaturi. Cu toate acestea are, în mod real, nişte calităţi. Reuşeşte să aibă atâta succes în rândul partidului din care face parte, în rândul celor alături de care lucrează, precum şi în societate. E o femeie drăguţă, agreabilă, cu prezenţă plăcută şi…reuşeşte. Are nişte calităţi intrinseci clare. Pe de altă parte, ştim că are nişte răutăţi care o dezavantajează, adică nu ştie, nici ea, să-şi păstreze echilibrul necesar; resentimentele o domină adesea şi umbresc tocmai calităţile pe care, fără îndoială, le are„, mai zice Ion Iliescu.

4 comentarii

digital 21-03-2011 - 21:43

mai ca l-a *fermecat* si pe ilici!!!!

Parpanghel, Nutzica...le are, le are! 22-03-2011 - 03:38

Nea Nelu era in mare dilema, daca Cotrocenabil fiind in freo 3mandate, dadea norocul peste el cu Nutzica! Dar mai sti, poate tot el! carlanu e in perioada de feng-thai, prostovanu se indeparteaza de visele de marire a madamei socrele Costea, iar Adysoara ,este in plina …pubertate!

codul x 22-03-2011 - 09:00

E frumoasa si desteapta …Dna UDREA…Sic,sic,mor DUS-manii de ciuda.Bravoooooooooooo, te sprijinim , toti tinerii ROMANIEI si de asemenea si pensionarii ptr. ca s-a repus LEGEA PENSIILOR in limite normale, adica dupa contributivitate la sistemul de pensii.Normal ar fi fost ca fondul de pensii din 1990 , sa fie constituit ca un fond distinct si care sa fie recalculat de fiecare data cu gradul de inflatie.Si fara legi speciale pentru diverse categorii sociale.De unde sa stie guvernul ROMAN sa faca asa ceva cand el planta pere prin plopi ,sau planificatorul VACAROAIE ce inseamna economia de piata.

digital 22-03-2011 - 09:18

daca ti-ai propus in viata ta sa prinzi si o pensie afla ca o sa o iei in MANA,pe baza principiului enuntat de tine mai sus.cand o sa-ti vina randul se va gasi una asa fromoasa si desteapta cum iti visezi tu in mintea ta legata de un neuron,care-ti va spune din varful buzitelor ca virgula contributivitatea ta s-a evaporat si PA!
ce sa le ceri la astia??!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult