Acasa MagazinLife Vezi imagini cu Hitler la masa de Crăciun

Vezi imagini cu Hitler la masa de Crăciun

scris de D.S.S.
16 afisari

Câteva imagini inedite, în care Adolf Hitler apare la o petrecere de Crăciun în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, au fost făcute publice.

foto dailymail.co.uk

Fotografiile în care apare Hitler au fost făcute la o petrecere nazistă de Crăciun în 1941, scrie dailymail.co.uk. Liderul nazist apare stând la masă alături de subalterni, printre care se afla şi Heinrich Himmler, comandantul poliţiei secrete naziste.  Liderul nazist apare într-o fotografie de la petrecere cu mâinile strânse sub bărbie, în timp ce un imens brad de Crăciun apare în spatele său. Petrecerea a avut loc pe 18 decembrie 1941 la Munchen, iar fotografiile au fost realizate de Hugo Jaeger, unul dintre fotografii personali ai lui Hitler.

foto dailymail.co.uk

53 comentarii

Ereticul 27-12-2011 - 18:26

Imaginile expuse sunt o incantare a privirii. Pacat ca acele vremuri de aur nu mai sunt de actualitate.

tomi 27-12-2011 - 23:31

Asa este” Ereticul” ca bine zici.ACELE VREMURI NU VOR MAI FI SI VOM VEGHEA SA NU EXISTE NICI O SANSA SA MAI FIE.AM INVATAT CEVA DIN ISTORIE SI VOM FI PREZENTI ACOLO UNDE DOAR CINEVA INCEARCA SA-SI RIDICE CAPUL DIN NOROI.NU VOM EZITA SA RETEZAM CAPUL ORICARUI NOU FURER FARA NICI UN REGRET DUPA INVATAMINTELE SI REZULTATELE IFERNULUI DIN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL.NU CONTEAZA UNDE VA FI SI CIT DE GREU VA FI DAR VREAU SA STI CA MINA NOASTRA VA AJUNGE ORIUNDE VA FI NECESAR.
tomi

Ereticul 27-12-2011 - 23:40

In prezent nu se mai numeste Fuhrer, se numeste ayatollah. Aveti cam multe capete de retezat, iar problema principala este ca atunci cand retezati un cap, in locul lui cresc imediat doua sau trei …
Ne-at intoxicat (la Europa ma refer) cu „drepturile minoritatilor”, iar in prezent aceste „drepturi” se rasfrang impotriva noastra dar mai ales impotriva voastra. Pronosticul meu este ca dupa ce o sa va termine arabii (musulmanii) va trebui ca noi sa purtam o noua cruciada pentru eliberarea spatiului vital alb – european. Desigur ca victime vor fi multe, de ambele parti, insa superioritatea spiritului rasei albe isi va spune in final cuvantul.

tomi 27-12-2011 - 23:52

Ereticul,ai fost mare si acum vorbesc serios.Nu inteleg la ce ne contrazicem daca avem idei apropiate.Vezi clar fenomenele,citesti corect in virtejul in care ne invirtim,vad ca avem ce discuta.
tomi

Ereticul 28-12-2011 - 00:25

Avem unele idei apropiate, este adevarat. Insa ne situam pe pozitii diametral opuse, pentru ca eu urmaresc binele romanilor si al europenilor albi, in timp ce dvs. urmariti binele poporului dvs.
Desigur ca o sa discutam si in viitor, insa nu sub semnul amenintarilor cu „dosare” sau „turisti”. Intr-o alta zi (acum sunt obosit si urmeaza sa ma culc destul de repede) am sa va explic (cu argumente tehnice) de ce postarile dvs. in care promiteti „marea cu sarea” unor forumisti care isi folosesc dreptul la libera opinie sunt percepute drept infantilisme sau manifestari ale frustrarii.

geafri francs 27-12-2011 - 20:25

CORECT sir Ereticu CORECT !incantant, incantant adevarati prieteni America apreciat

WUNDERSCHON 27-12-2011 - 21:16

DEUTSCHLAND UBER ALLES ! DANKE Z V ! SEHR GUTT !

geafri francs 27-12-2011 - 21:50

Oi law your frau Lilly Marlann inn Casernen !Ah dreai raichu!

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 27-12-2011 - 23:14

KEINE GEHAIMSTATPOLIZEI ? HERR MULLER wu ist !Herr REICH MARESAL GORING und der RUMANISCHE Generall Gabi nicht! 2012!?! ALLES -PULLES ! kaputt , ZV -2012!

tomi 27-12-2011 - 23:47

=Vezi imagini cu Hitler la masa de Crăciun= Scris de : D.S.S.
Toata cinstea pentru o implantare nelalocul sau.Ai realizat un show inutil si o provocare ieftina.Promit o participare activa de contracarare a textelor ce urmeaza sa apara ca ciupercile dupa ploaie si promit ca voi fi fara manusi.In al doilea rind pozele nu sint postate pe =dailymail.co.uk= si chiar daca au fost nu sint recente.Pura prostie neofascista ,lovitura sub centura.Nu vom ramine datori d.s.s..promit.
tomi

urbos 28-12-2011 - 01:47

Nu te pune nimeni sa-ti plimbi hoitul pe forumul asta. Nu-ti place, mars d-aici. Vrei tu, un paduche circumcis sa stabilesti ce sa se publice?
Si fara manusi ce? La duhoarea ta ai fi mai eficient fara chiloti.

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 28-12-2011 - 00:00

@ De TOMMA so PANTHERA : IN KOLHOZUL care este SPONZORIZAT de ARABETZI si JOBBIK , nu poti clama o stare de normalitate ! NEVER ! DEMO.CRAZI ! CReZI !

tomi 28-12-2011 - 01:35

ParpanghElE ai dreptate.Astia de dincolo de Prut nu vor reusi in veci sa devina romani,ca noi care ne-am nascut in ROMANIA am facut scolile romanesti,si am ajuns la maturitate in mediul romanesc,Mentalitatea lor ramine pe veci cea sovietica si ce este mai dureros nici nu vor sa renunte la ea,SI SINT MINDRI DE O CULTURA BARBARA,CEA SLAVA.
Acum ramine sa-ti doresc un an nou fericit si multe bucurii in anul nou.Daca nu ai fost in ISRAEL cred ca ai avea un concediu minunat vizitindu-ne.Ai ce vedea, precis ai ramine placut impresionat de fuziunea imagililor vestigiilor milenare ale antichitatilor si de zgirie norii din TEL AVIV,o metropola dintre cele mai frumoase din lume,cu panorama MARII MEDITERANE ce intregeste perfectiunea.
tomi

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 28-12-2011 - 03:24

Dear my friend, regret dar trebuie sa te avertizez ca gresesti in parte! Cultura slava a produs valori monumentale in majoritatea domeniilor, incepand cu literatura , muzica ,dansul ,baletul, stiintele exacte, si nu exista domeniu in tehnica moderna unde sa nu gasesti si savanti rusi. Este o tara uriasa cu potential economic si uman extraordinar dar care nu a fost explorat eficient si unde exista o bresa fantastica in mentalitate. Exista o elita intelectuala fantastica , si o masa de manevra inimaginabila care este mentinuta artificial si brutal in limite inexplicabile pt. un occidental. Cei pe care ai ocazia sa-i vezi pe blog sant un produs extrem de toxic care au invatat sa supravietuiasca , vanzandu-se,indiferent cui. Si in general se vand la toata lumea care cunoaste aceasta trasatura de lipsa de caracter. Am semnalat existenta unuia dintre cei mai toxici, care injura aici pe Presedinte, iar pe blogul personal afiseaza poze ,ciocnind sampanie cu acelasi presedinte. Si pt. ca este un om cu pretentii ,ataca Biserica Ortodoxa, ataca REGALITATEA, ataca orice SIMBOL NATIONAL !Pentru interes direct si material . UN singur domeniu insa ataca in mod sincer, primitiv si animalic, ATACA pe oricine pe care nu-l poate manipula, si in aceasta situatie sant in general minoritatile etnice. Pe Evrei ca sant evrei , pe tigani la fel, si daca ar mai gasi si pe altii , nu ar fi probleme. Daca cade subventia de la regimurile arabe aflate in disolutie, se muta! Exista indicii ca au o punte in acest sens cu organizatia extremista JOBBIC din Ungaria. A DRAGA YO ISTEN LEGYEN VELUNK. …

ParpanghElE : M a n d r i a NATIONALA 28-12-2011 - 14:21

….Continuare, dear my friend: I-ti multumesc pt. amabilitatea de a vizita I S R A E L U L adevaratul HOLLI LAND of THE L O R D ! In urma cu peste trei deceni am fost invitat de niste fosti colegi si prieteni , am ramas atunci uimit si impresionat de ceea ce am vazut. Sant convins ca intre timp imaginea s-a schimbat. I-ti relatez doar , ca am avut un periplu plin de peripetii: Avionul BAC ONE ELEVEN -1 a avut o problema la una din motoare, dupa traversarea spatiului aerian al Turciei, si dupa emotii urma sa aterizam la Larnaca in Cipru. Nu s-a putut ,in aceea zi TURCIA a ocupat o parte din insula si erau lupte inclusiv pe aeroport! Ne-am continuat drumul la circa 30/40 de metri deasupra marii, au venit in intampinare vedete rapide israeline care zburau deasupra valurilo mai repede decat aeronava care se pregatea sa …amerizeze. SFANTUL DUMNEZEU si o echipa de mecanici au reusit sa reporneasca motorul Rolls -Royce, si am aterizat pe o pista de pamant linga aeroport. Scumpa mea mama , o femeie evlavioasa mi-a cerut sa sarut PAMANTUL unde DUMNEZEU a PASIT ! Nu am reusit: MISTARAUA a venit la scara avionului si noi cativa romanaASI ,am trecut direct la interogatoriu, eu probabil fiind ceva mai …tuciuriu decat blonzii !

BULA 28-12-2011 - 06:57

Care e rostul acestor postari, in care te lauzi tot timpul cu evreii tai ? Vrei sa enervezi cititorii ? Ceva mai cu cap nu poti sa spui ?

BULA 28-12-2011 - 06:59

Nu e nici o diferenta intre ce se vede in pozele astea si cele de la partidele noastre. Niste oprtunisti fara calificare deosebita, care vor sa faca bani multi bagandu-se in politica. E acelasi rahat !

Tache 29-12-2011 - 06:30

Lumea vazuta prin ochii domnului cancelar Adolf Hitler. Tablori pictate de domnia sa :

http://www.youtube.com/user/Anne123x?feature=watch

Ciu Huhu 29-12-2011 - 06:55

Mda, minunate-s desenele si picturile lui Hitler, sint surprins, nu am stiut ca Hitler a fost un foarte bun desenator si pictor, pacat de evolutia lui politica!

PS. Am studii de arta si am pictat si desenat si eu.

BULA 29-12-2011 - 07:50

Arata-ne ce ai pictat, sa te credem.

Ciu Huhu 29-12-2011 - 09:06

Nu vreau.

BULA 29-12-2011 - 07:52

Picturile lui Hitler, daca chiar sunt facute de el, au ceva sinistru in ele. Sunt lipsite de viata, fara oameni in peisaj.

Ciu Huhu 29-12-2011 - 16:46

Sint si picturi cu oameni in peisaj, vreo doua, uita-te mai atent.

Tache 29-12-2011 - 06:57

Craciunul cu fuhrerul. Ochii sunt poarta sufletului.

http://www.youtube.com/watch?v=oo8-Jc43lX8

Ciu Huhu 29-12-2011 - 07:06

Mda e foarte nedrept contrastul intre opulenta acestor hitleristi si saracia si suferinta cumplite ale popoarelor ocupate de acesti nebuni, atunci!

Tache 29-12-2011 - 11:03

Ce opulenta mai Huhule. Opulenta inseamna manifestarea ostentativa a unor bogatii reale. Nu tot ce straluceste este opulenta. Nu mai acuza beculetele de tentativa de opulenta…

Ciu Huhu 29-12-2011 - 14:47

TOTUSI e opulenta in comparatie cu saracia cumplita si lipsa alimentelor in tarile ocupate de acesti nebuni hitleristi.

Da, azi cind e ceva firesc ca multi oameni sa aiba acest lux din acea vreme, un brad cu luminite si cadouri de Craciun, nu mai pare opulenta.

Ereticul 29-12-2011 - 15:24

Saracia si lipsa hranei a fost generata de razboi, nu de regimul national-socialist. In Germania anilor 33 a avut loc „miracolul economic”, adica exact ridicarea din mizerie si saracie a poporului german, plus recastigarea demnitatii nationale. In continuare, se stie ca nemtii au fost corecti fata de tarile ocupate, in contrast cu armatele rusesti care jefuiau si violau tot ce le iesea in cale, inclusiv in teritoriile tarilor aliate.
Spunea cineva ca „mai degraba prefer un german ca dusman (si ocupant) decat un rus ca aliat”.

Ciu Huhu 29-12-2011 - 16:36

Ereticule desi am opiniile mele aproape 99% coincidente cu ale tale, aici te contrazic, adevarul spune ca nebunul Hitler a pornit al doilea Razboi Mondial ocupind, INVADIND Austria, Cehia, Polonia, IN STIL FOARTE BARBAR si BRUTAL!

Tache 29-12-2011 - 07:18

Ce m-a impresionat la Corneliu Zelea Codreanu – (2)
Deci,ca să nu mă mai lungesc,voi expune în cele ce urmează ceea ce m-a impresionat
(atât de mult) la acest om:

În primul rând m-a impresionat CHARISMA lui,charismă pe care nu o poate contesta absolut nimeni.Foarte mulți oameni care l-au cunoscut vorbesc despre această primă calitate a lui:chiar si oameni dintre aceia care nu împărtășeau ideile lui politice,chiar și dușmani sau adversari politici.Este suficient aici să expun numai părerea unui istoric EVREU,favorizat de regimul comunist din România,fără a mai pomeni de Nicholas Nagy-Talavera,alt istoric evreu,de evreul David Șafran,de Tudor Arghezi,de Iuliu Maniu sau alți politicieni români,nu mai zic de intelectualii de seamă din Mișcarea Legionară precum Emil Cioran,Mircea Eliade,Constantin Noica.Spune Zigu Ornea,în definitiv un comunist :

„Toate aceste elogii despre Codreanu, ce întreţineau în jurul lui o atmosferă de cult, uimesc şi fascinează. Mai ales că unele (anume alese) sunt datorate unor oameni de cultură notorii, unor strălucite inteligenţe. Dincolo de fanatismul unui credo de atunci, e dincolo de îndoială charisma lui Corneliu Zelea Codreanu. Dârzenia, intransigenţa, tăria convingerilor, integritatea morală, traiul modest, aproape în sărăcie, fanatismul credinţei ortodoxe erau, indiscutabil, calităţi care se distingeau într-o lume sceptică şi aranjoare, cu moravuri laxe si mereu coruptibile. Aceste trasături morale impresionau, convingeau, trezând admiraţie şi respect. Charisma lui Codreanu era o realitate incontestabilă.”

Și asta o spune un om care din punct de vedere politic,nu are nici o afinitate față de Mișcarea Legionară,ba mai mult,este unul dintre cei care și-au manifestat adversitatea față de această mișcare,unul dintre cei care au beneficiat de pe urma comunismului.Și da,ESTE EVREU!Inutil a mai expune părerea istoricilor străini despre Corneliu Zelea Codreanu,căci toate vorbesc despre aceleași trăsături.Ce este CHARISMA?După mine nu este altceva decât lucrarea Duhului Sfânt în om,adică LUCRAREA DUMNEZEIASCĂ în om.Să vedem definiția din Dex:

CHARÍSMĂ, charisme, s. f. 1. Influență asupra mulțimii datorată prestigiului, farmecului personal etc. 2. Ansamblu de date spirituale deosebite, coborâte prin Duhul Sfânt asupra comunităților sau indivizilor

carísmă s. f. Dar particular conferit oamenilor prin grația divină; har.

Una peste alta,sunt dovezi clare care atestă faptul că acest om a avut ceva DUMNEZEIESC în el,mai mult decât au avut majoritatea oamenilor de atunci.Pentru că fiecare om,dacă se străduiește,CHIAR DACĂ A PĂCĂTUIT,poate dobândi harul dumnezeiesc.
Dar când l-a împușcat mortal pe Manciu tot Dumnezeu a lucrat în el?Nu,a lucrat diavolul.Acest act a fost considerat un mare păcat de către Corneliu Zelea Codreanu,o greșeală,un gest necugetat.Este foarte relevant modul în care este povestită fapta în „Pentru Legionari”.Pentru această crimă a fost judecat și ACHITAT DE UN TRIBUNAL,fiindcă s-a constatat că a acționat în legitimă apărare.Acest lucru nu l-a împiedicat însă să considere gestul ca atare,adică un mare păcat.Noi însă avem pretenția să spunem că am intrat în sufletul omului,ca să vedem dacă s-a căit cu adevărat.Dar oare știm noi câtă suferință a îndurat acest suflet chinuit?Oare am fi putut îndura și noi măcar a suta parte din suferința lui?Eu cred că nu,de aceea ÎL CONSIDER UN GIGANT DIN ACEST PUNCT DE VEDERE.UN GIGANT CE A STRĂBĂTUT UN MUNTE DE SUFERINȚĂ,pentru ca în final,să fie răstignit.

În al doilea rând,m-a impresionat cantitatea de suferință pe care a trait-o el,care și-a abandonat condiția lui de om oarecare și s-a înscris pe linia destinului neamului românesc.Un om care a renunțat la împlinirea lui personală,la visele,la dorințele sale,în dauna idealurilor neamului românesc,acel neam românesc care timp de aproape 2 milenii a realizat un singur lucru:A SUFERIT ÎN CONTINUU.Pe un plan absolut,chiar dacă foarte mulți refuză să vadă,acest om a realizat ceva IMPOSIBIL:A RĂSCUMPĂRAT ONOAREA NEAMULUI ROMÂNESC,a spălat rușinea de pe obrazul țăranului român.L-a făcut pe cel oropsit și sărăcit în țara lui,pe acel țăran simplu,dar cinstit, să se simtă OM.Cine spune că acest om nu a suferit pentru țara lui,pentru moții din Ardeal și toți țăranii care nu aveau cu ce să-și trimită copiii la școală(de multe ori a suferit gratuit) este UN NEBUN.Ar trebui măcar să arunce o privire pe „Însemnări de la Jilava”.

Sunt unii tâmpiți care susțin că!stupoare!nu este român neaoș,adică nu este român de origine.Ce idioți,pentru că pentru mine nu contează:putea să fie și țigan!Atâta timp cât a suferit pentru români și neamul românesc este ROMÂN și punct!Dar măcar de nu ar fi o minciună sfruntată,menită să lovească într-o amintire tragică!

Tache 29-12-2011 - 07:20

M-a impresionat că și-a iubit țara,neamul românesc,până la LACRIMI.Țara,neamul,noțiuni abstracte ați spune,așa-i?Dar părinții voștrii,bunicii voștrii,ce sunt?Tot noțiuni abstracte?Niște noțiuni abstracte v-au dat naștere?Soldații care au murit în războaie ca să păstreze onoarea bunicilor noștrii ce sunt?Tot niște noțiuni abstracte?Cu ce a greșit Corneliu Zelea Codreanu că se ducea împreună cu legionarii și aduna oasele soldaților căzuți în primul război mondial de prin păduri,de unde le mâncase fiarele sălbatice,ca să le înmormânteze creștinește?Cu ce a greșit când spunea că pământul unei țări,brăzdat de atâta sânge de-a lungul istoriei sale,este sfânt?Oare nu așa este?

M-a impresionat că,în momentul când a fost asasinat,purta legat la gât un săculeț plin cu pamântul țării sale,alături de o cruciuliță.Da,m-a impresionat,pentru că dacă nu și-ar fi iubit așa de mult țara,nu l-ar mai fi purtat în acele momente,condamnat fiind la 10 ani muncă silnică.

M-a impresionat profund faptul că,deși devenise un adevărat lider autoritar al unei mișcări politice puternice,TRĂIA ÎN LIPSURI FRANCISCANE,ÎN SĂRĂCIE.Fraților,așa ceva nu există la politicienii de azi.Arătați-mi unul și îi pup tălpile!M-a impresionat modestia,sărăcia,lipsurile în care trăia și da,CEL MAI MULT M-A IMPRESIONAT CUM ȘI-A CÂȘTIGAT EXISTENȚA LA STUDII ÎN FRANȚA.Îmi vine să plâng numai când mă gandesc:împreună cu soția confecționa costume naționale românești(învățase să coasă!) pe care le vindea plus că muncea la țăranii francezi,ajutându-i pe aceștia sa taie lemne,ca să se poată întreține.Iar seara și noaptea învăța ca să-și ia examenele.

M-a impresionat SINCERITATEA DEBORDANTĂ.Mai ales în relatarea faptelor exact așa cum s-au întâmplat,fără a încerca să se justifice,din cartea sa:”Pentru legionari”.

„În acest volum este scrisă povestea tinereţii mele, de la 19 la 34
ani, cu simţirile, credinţa, gândurile, faptele şi greşelile ei.”

De remarcat că este SINGURUL dintre studenții complotiști care mărturisește anchetatorilor intenția lor,aceea de a-i asasina pe anumiți oameni politici vinovați de trădare și pe câțiva evrei,din motivele expuse mai în detaliu în carte.Deci,nu își ascunde gândurile,chiar dacă ele sunt rele și cel mai important,își asumă fapta,conștient fiind că o să platească.Foarte rar ne întâlnim cu astfel de oameni.Dacă un om nu își ascunde gândurile,fie ele și ticăloase,(ȘI ASTA ÎNTR-O CARTE!) nu este capabil de așa ceva,atunci cum se poate vorbi de caracterul subversiv,terorist,al organizației conduse autoritar de către el?De unde ordinele de asasinare ale lui I.Gh Duca,Mihail Stelescu,ba sunt unii care îi pun în cârcă moartea lui Nicolae Iorga ???,a lui Virgil Madgearu,Armand Călinescu?

„Eu înțeleg să răspund de faptele mele,dar nu pot răspunde de faptele altora!”

BULA 29-12-2011 - 07:44

Scrie mai diversionistule o carte despre Codreanu si lasa-ne in pace. Acum se da lupta cea mare pentru salvarea sistemului de asigurari de sanatate. Nu ne intereseaza ce a fost cu legionarii.

Problema e ce facem, cum ne vom mai trata cand vom fi bolnavi. Vom fi furati miseleste de firmele de asigurari, care vor sa-si maximizeze profitul si sa nu cheltuie banii cu noi. Cel putin CAS era non-profit. Ce ramanea din banii stransi, dupa ce se fura de Guvern si de sefii CAS, se cheltuiau cu spitalele si pentru compensarea medicamentelor. De acum inainte banii nostri vor fi carati in afara tarii, de firmele straine de asigurari, iar noi vom fi dat afara din spitale, dupa ce se va consuma suma infima de pani alocata pentru fiecare bolnav.
Va fi ca in cele mai sarace tari din lume, ca in coloniile SUA din America Latina. Asta e, am ajuns sa fim condusi de marionetele americanilor si ne baga pe gat cel mai infect sistem de asigurari de sanatate.

Tache 29-12-2011 - 08:02

Bey diversionistule, te zbati din rasputeri sa escamotezi problema principala, dar nu iti tine.

Cu tratamentele ramane cum s-a stabilit, nu ne vom mai trata. Israelul a cumparat Romania si vrea toti banii. Taxele nu se mai pot intoarce inapoi la romani, pentru educatie sau sanatate, caci trebuie amortizata investitia. Tu daca ai fi cumparat Burkina Faso le-ai mai fi dat la negri, din taxele stranse, bani pentru sanatate.

Dar sa-mi spui tu mie cum vei plati taxele pe proprietate, taxa de 300 de euro pe luna pe apartamentul tau, adica 4000 de euro pe an, la standarde europene. Iti spun eu, vei lua un credit de achitare a taxelor de la BCR, iar dupa un timp iti vei pierde casa. Asta e urmatoarea etapa. Lasa sanatatea, cine are carii in gura sa crape.

Parca tu ai postat filmuletul ala cu Shimon Peres, cand afirma ca Israelul cumpara Romania. Mai posteaza-l odata si asimileaza informatia.

E nasol beeeeey sa nu fii stapan in tara ta !! Tara ta, tara mea, care tara ?

BULA 29-12-2011 - 08:15

Diversionistule MOSSAD-ist, te lupti cu fantomele trecutului, in loc sa le transmiti romanilor ca acum se da o lupta crancena pentru apararea unui drept fundamental al lor si ca trebuie sa se mobilizeze si sa sara la Basescu si la slugile lui.
Umpli forumul cu spam-uri, sa nu mai dea cititorii cu ochii de comentariile serioase. Acoperi semnalul util cu fluieraturi si bruiaje.

Tache 29-12-2011 - 08:19

Cu ce sa lupte romanii daca sunt DEZARMATI. Romanii nu sunt prosti, stiu si ei raportul de forte.

Problema este INARMAREA, cine o asigura. Sa nu-mi spui ca rezolvi ceva cu vreo demonstratie, adica iese lumea in strada si rezolva ceva.

BULA 29-12-2011 - 08:46

Nu e vorba de arme, ci inteligenta si de hotarare. Securistii si militarii care apara acest regim marioneta, s-ar caca pe ei de frica si n-ar face nimic, daca ar vedea ca milioane de romani sunt nemultumiti si vor sa le ia gatul.
Nu-i vad pe romanasi nici sa comenteze pe forumuri. Nu gandesc, nu au in cap un model social si economic. Sunt legume. Se pitula unii dupa ceilalti si sunt atat de jeguri incat ii persifleaza si ii desconsidera pe putinii conationali ai lor care isi risca pielea. Sunt nenorociti din toate punctele de vedere. Isi doresc sa fie in locul jegurilor care ii conduc.
Vad ce dezastru au facut si la serviciul la care lucrez. Au aruncat la gunoi tot echipamentul didactic, ca sa scape de gestiunea lui. N-au constiinta. Ca sa fac cu studentii de la Politehnica lucrarea cu regimul tranzitoriu la circuitele RLC, in urma cu doi ani, a trebuit sa caut in curtea interioara a Facultatii de Chimie, unde adunasera tot ce se casase. Am gasit acolo seturi didactice noi (bobile cu biez de ferosiliciu, pentru studiul tranformatorului electric, etc). Le-am luat si le-am spalat cu pensula si cu detergent, de cacati de caine si de namol (calcasera muncitorii pe ele). Am gasit acolo si un montaj electronic facut de mine, pentru un nene care voia sa determine timpul cat se ala in contact doua bile care se ciocnesc elastic, in functie de viteza relativa de ciocnire. Am luat placuta respectiva si mi-am recuperat circuitele integrate (niste porti logice CMOS).
Nu iti imaginezi ce dezastru au facut nenorocitii astia, daca nu mai au un stapan care sa-i traga la raspundere.
Astia sunt romanii ! De asta cunt in cacat pana la gat. N-au minte si nici caracter. Iar Biserica Orodoxa nu face nimic ca sa-i schimbe. E la fel de cacat ca si poporul.

BULA 29-12-2011 - 08:54

Faceti-va ca nu vedeti greselile de tastare. Scriu la repezeala.

Tache 29-12-2011 - 09:11

Interesant modul in care i-ai cunoscut pe romani. Dumnezeu imi este martor, eu nu am cunoscut in viata mea asemenea romani.

Romanii pe care i-am cunoscut eu sunt superiori intelectual tuturor popoarelor. Le merge masinuta mai repede ca celorlalti. Nu intru in amanunte. Stiai ca Mircea Eliade si-a propus de la varsta de 15 ani sa nu doarma mai mult de 4 ore pe noapte, pentru a putea citi, pentru a deveni un spirit enciclopedic ?

Romanii pe care ii cunosc sunt mai harnici decat alte popoare. Doar asiaticii ne depasesc. Fapt recunoscut ca atare de catre straini.

Romanii sunt un popor de EXCEPTIE, cu mare putere creatoare si multa ENERGIE, care are un moment de slabiciune si care trece printr-un moment GREU si o perioada GREA din istoria Umanitatii.

Poporul roman este SLAB in prezent, spre deosebire de alte perioade ale istoriei sale si de aceea se muleaza pe mediul inconjurator. Daca ambientul este ticalos, devine si el ticalos, iar daca ambientul este bun, poporul roman este la fel ca in poveste, MANACA JARATEC !!

Tache 29-12-2011 - 07:31

M-a impresionat iarăși O CALITATE DEOSEBITĂ,RARĂ:LA CORNELIU ZELEA CODREANU NU A EXISTAT NICIODATĂ DISOCIERE ÎNTRE GÂND ȘI FAPTĂ.Așa ceva mi se pare imposibil de văzut la un om de rând:între vorbele lui și faptele lui există o armonie perfectă.De aceea a comis și fapte urâte uneori,în tinerețe:pentru că orice om are atât gânduri bune,cât și gânduri rele.Este imposibil să ai numai gânduri bune.

“Socotesc că era o îmbinare a unei acţiuni de teren concrete, cu o viziune de ordin religios şi filosofic. În Corneliu Codreanu nu a existat această disociere între gând şi faptă. Între gândul lui şi faptă era o relaţie directa. Niciodată nu şi-a trădat gândul, sau nu şi l-a falsificat în fapta lui. Socotesc că dintre toţi oamenii care au militat pentru valorile româneşti, pentru interesele societăţii şi neamului românesc, niciunul nu a găsit cea mai fericită cale de a-şi realiza obiectivele, aşa cum a găsit Corneliu Codreanu. ”

Mă uit la mulți dintre oamenii de azi și nu văd așa ceva:este exact pe dos,adică vorbe multe,(mai ales la televizor),și fapte zero!Toți critică,nimeni nu dă o soluție!Toți sunt analiști politici,critică,dar surpriză:NU SE OFERĂ NICI O SOLUȚIE PENTRU ȚARA ASTA!Eu tocmai de asta îl apreciez pe Codreanu,fiindcă a dat o soluție,după mintea lui,așa cum s-a priceput el!A încercat ceva!Și până la urmă,soluția găsită de el, A FOST UNA GENIALĂ.Păcat că,din cauza contextului istoric,nu s-a putut!Dar: „Solutiile lui sunt valabile în imediat si în vesnicie.”

M-au impresionat MORALITATEA LUI,RESPECTUL SĂU FAȚĂ DE VALORILE MORALE,CREȘTINE,GRIJA FAȚĂ DE CEI MORȚI PE CÂMPUL DE LUPTE PENTRU APĂRAREA PATRIEI (când pe alții îi durea drept în cur,ca și azi!)dar cel mai mult m-a impresionat că nu a existat o singură clipă în viața lui în care să facă vreun compromis.M-a impresionat faptul că,deși Carol al II-lea i-a oferit postul de prim-ministru ,cerându-i în schimb conducerea Mișcării Legionare,a refuzat pe motiv că MIȘCAREA LEGIONARĂ NU ESTE PREGĂTITĂ SĂ VINĂ LA PUTERE,deși apropiații și mulți dintre legionari făceau presiuni asupra lui ca să accepte.ORICARE în locul lui AR FI ACCEPTAT. Octavian Goga a acceptat această propunere,ÎN SCHIMB.Nicolae Iorga a acceptat și el la un moment dat un astfel de târg.De aici dovada că era puternic ancorat în realitate spre deosebire de alți politicieni,nu cum spun unii ,că era un visător romantic.M-a impresionat faptul că nu dădea dovadă de aroganță,deși era liderul autoritar unei mișcări foarte bine închegată și disciplinată.M-a impresionat SPIRITUL SĂU ORGANIZATORIC dar și PUTEREA DE A ACȚIONA ÎN MOMENTE CRITICE.După cum spune Emil Cioran:

„Nimeni nu trebuie să uite : Cãpitanul a fost un gospodar instalat în Absolut”.

Lupu Ardelean 29-12-2011 - 08:01

Citate din : Rabin Dr. David Şafran despre intalnirea cu Zelinsky…

CASA VERDE

Datori suntem a-l preţui pe om, în viaţă, şi dincolo de viaţă. Am impresia că mişcarea legionară a lichidat respectul, din momentul cînd omul s-a născut ca evreu…
Parcă l-am atins cu fierul roşu. Am avut impresia că şi-a strivit în buze, o straşnică înjurătură. Pumnii îi erau încleştaţi. Nervos, şi-a scos batista ca să-şi şteargă sudoarea. Deschise geamul. Pe masă erau flori şi fructe. Înşfăcă un măr, muşcînd din el de zor. Eu m-am apropiat de flori, ca să sorb din frumuseţea naturii, căci puritatea umană lăsa de dorit. Codreanu lichidă mărul, îşi şterse buzele cu spatele mîinii, apoi cu un calm forţat, mă întrebă:
– Oare evreii cred în Ioan Botezătorul, sfîntul inspirat al creştinismului?
– Aşa cum nu suntem convinşi de misiunea mesianică a lui Isus din Naţrat, la fel nu credem în Ioan Botezătorul – i-am răspuns calm.
Îl văd supărat, cu ochii lui sentimentali fulgerînd a scîntei invizibile, după care mă apostrofează:
– În ce cred evreii, ca să supravieţuiască vremurilor grele prin care trece omenirea?!
– Noi credem în adevăr. Politica nu e adevăr, dreptatea e o iluzie, banul e minciună. Acestea sînt realităţi.
Codreanu mă ascultă cu atenţie. Apoi, subit, parcă-l văd cum cade în transă. Cu o voce puternică, îl aud cum proclamă cu patos:
– Eu i-am văzut pe sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril. Eu cred în sfînta cruce. Biserica e pentru mine un simbol sublim, etern. O, Doamne, iartă-mi greşelile!…
Îl vedeam că suferă, că nu poate ieşi din impas. Cercam să-i respect crezul, frămîntarea. Dar un gînd straniu mă cuprinse. L-am provocat, cînd i-am spus:
– Vreau să ştiu unde-i adevărul mişcării legionare. Există un adevăr al credinţei. Care promovează viaţa, nu moartea. Şi crucea sprijină viaţa. Atunci de ce evreul e socotit un cetăţean de rangul şapte? De ce sînt ucişi evrei, fără socoteală? Oare există o sfinţenie mai acută pe pămînt – ca viaţa omenească!? Cine asasinează, mai trebuie elogiat? Oare prin aceasta, nu lezăm crucea lui Isus, martiriul lui pentru salvarea umanităţii?!
M-am liniştit puţin. I-am lăsat şi lui răgaz pentru meditare. După cîteva minute, am completat:
– Oare crucea nu se cere apărată, ca alţii să n-o pîngărească?
Zelea Codreanu mă privi cu ură. Nu mai era căldură, omenie. Săgeata din ochii lui calzi mă urmărea cu duşmănie grea, care se prăvălea ca bolovani grei, în următoarele cuvinte rostite ca un tunet:
– Noi nu lezăm simbolul crucii. Noi o apărăm, de duşmanii dinăuntru şi din afară. Ce legătură există între iudaism şi crucea sfîntă? Lămureşte-mă, fecior de rabi, dacă ştii!
Titlul “fecior de rabi”, am avut impresia că mi l-a dat în ironie, poate şi ca o batjocură. M-a durut. I-am ripostat că şi eu mă pregătesc pentru rabinat. Aşa cum eu respect preoţia, la fel e dator şi el să preţuiască rabinatul. Apoi i-am completat hotărît:
– Eu nu fac politică. Credinţă şi politică, sînt două lumi separate. Cine face politică religioasă, acela a părăsit de mult credinţa. Credinciosul e convins că există un Dumnezeu, o dreptate imanentă. În credinţă, toate neamurile sînt egale în drepturi ca şi în datorii. Pentru Domnul, nu există un popor mai mic, sau mai mare. Va întîmpina suferinţa – ca o experienţă, iar moartea: cu seninătate. Cu credinţa, omul se naşte. Credinţa nu se vinde, nu se cumpără. De aceea nu pricep legătura dintre credinţă şi antisemitism. După ea, antisemitismul e o barbarie. Credinţa îi învaţă pe oameni despre frăţia universală. După evrei, mîntuirea sau mesianismul trebuie să elibereze umanitatea de povara războaielor, crimelor, fărădelegilor. Oare nu s-au întrebat creştinii de ce pînă azi nu l-am acceptat pe Isus nazariteanul, care a fost şi a rămas în tradiţia talmudică un evreu, poate chiar un bun evreu?
Codreanu îmi zîmbi. Aveam impresia că nu-mi dă crezare, că se socoate superior mie. Poate că-n mistica creştină era mai versat ca mine. Dar în trăire religioasă, cred că-l depăşeam. Eu căutam fondul, logica, bunul simţ. El se lega de aspecte exterioare, de mişcări de mase, folosind lozinci şi chemări care jenează morala arhanghelilor. Ei şi-au jertfit viaţa pentru un ideal generos.
Codreanu mă privi curios, interesat. Spre a-mi dovedi că m-a înţeles, mă întrebă care este morala şarpelui, din imaginea clasică a arhanghelilor Mihail şi Gavril.
– Răspunsul meu e simplu: şarpele, în iudaism, simbolizează păcatul. Se confundă cu păcatul. El apare în Biblie pentru prima oară, cînd Hava îi cade victimă. Din cauza şarpelui, Adam şi Hava mănîncă mărul din Pomul Vieţii – Etz hadaat – care-i pomul cunoaşterii, care deosebeşte binele de rău. Plata pentru om, a fost groaznică: a pierdut dreptul la eternitate, înlocuind-o cu experienţa. Care este fructul dramei. Cu cît omul cunoaşte mai mult, suferă mai mult. Dacă omul rămînea etern, însăşi viaţa căpăta un alt sens. Şi arhanghelii creştini luptă cu suferinţa. Dacă înving şarpele, înseamnă că lupta lor e pozitivă. Oare au reuşit arhanghelii în strădaniile lor? Nu mai există războaie? În această luptă satanică, crucea nu-i pîngărită? Preoţii legionari nu poartă crucea şi revolverul? Oare papii nu s-au războit cu regii, impunînd dreptatea cu forţa? Ce-i oare Evul Mediu altceva decît victoria sîngelui asupra unor masse lipsite de morală? Unde stă scris că credinţa poate convinge numai prin sabie?
Codreanu îmi opri elanul argumentării:
– Eşti un om inteligent. Nu discuţi doar. Îţi trăieşti argumentele. Aproape că m-ai convins şi pe mine cu justeţea logicii d-tale. Massele însă au nevoie de alte formule. Massele trebuie electrizate. Formulele trebuie să fie ca o bombă, un bumerang. Masele nu se supun din convingere, ci din folosul încăierărilor ideologice.
M-am simţit ars cu fierul roşu. Am ripostat revoltat:
– Te rog să mă ierţi. Nu accept o asemenea logică. Massele nu-s o turmă oarbă, insensibilă, ci sunt alcătuite din oameni. Care intuiesc adevărul. Ei ştiu să vadă unde-i mătrăguna şi unde apare trandafirul. Massele n-au nevoie de sloganuri. Dacă mişcarea legionară foloseşte argumente mistice, atunci şi mistica se cere apărată. Hotărît. Am impresia că d-ta te eschivezi de un răspuns. Am venit aici, ca să nivelam argumentele noastre. Eu nu fac politică. Sînt credincios. Nu facem aici trafic de conştiinţă. Nu discută aici un viitor rabin cu o figură aleasă din lumea creştină. Amîndoi căutăm limpezirea ideilor. Poate că din lumina ce va apare, vom curma răul, falsuri, neînţelegeri voite, dureri ce pîngăresc viaţa. Înaintea Domnului, cu toţii, neamuri ca şi individ, suntem egali. În această clipă, sîntem viabili. Peste o clipită, sau după zile ori ani, ispita ori moartea ne pot amarnic încerca. De ce să ne fie greu ca să găsim cărarea de aur a bunului simţ? După Laotse, filosof chinez, tsa-the king – cărarea de aur – e o cumpănă, care leagă punţi şi poveri, spre limpezirea vieţii. De aceea aştept din partea conducătorului mişcării legionare un răspuns echitabil, capabil de a mă satisface. Iartă-mi cutezanţa, dar rămîn pe poziţie. Ba aştept satisfacţie, pentru credinţa cea ultragiată.

Tache 29-12-2011 - 09:47

Interesanta novela. Dar traim spre finalul Apocalipsei si minciunile voastra ies usor in evidenta.

Capitanul vorbeste foarte putin, iar rabinul vostru parca vorbeste in fata oglinzii si, precum forumistul Tomi, se mai si pupa. NARCISISMUL este o boala mentala foarte frecventa la evreii. Asa ne sare in ochi MINCIUNA lor. Ei se iubesc pe ei insisi tare mult.

Pledoaria rabinului este MINCINOASA. Este ca si cum criminalul in serie Rimaru ne-ar recita din Codul Penal. Da, rabinul are dreptate, dar este un PSIHOPAT.

Forumistul Tomi nu se putea naste din NEANT, rabinii i-au format pe ei. Nu mai intru in definitia si manifestarile psihopatiei, precum lipsa de constiinta si de empatie, adica de intelegere a sentimentelor celuilalt.

Vreau doar sa insist asupra premizelor MINCINOASE ale rabinului. El sustine ca violenta asupra regulilor, legilor creatiei, este pornita de CRESTINI. Nimic nu este mai fals. Preoti ortodoxi aveau pistol la brau ca sa se apere de violenta. Evreii au respins intotdeauna argumentatia si au recurs la VIOLENTA. Pentru ca pierd in fata argumentatiei si au nevoie sa castige rapid confruntarea, prin VIOLENTA.

Asa procedeaza de 3500 de ani. De 3500 de ani s-au impus prin VIOLENTA !!

Rabinul are dreptate in argumentatia lui post-factum, dar nu il putem auzi pe Corneliu Zelea Codreanu. Audiatur et altera pars ! Sa ascultam si ce spune cealalta parte, este un principiu de baza la noi, dar nu si la evrei. Evreii au arhivele legionare, au multe arhive, doua arhive nationale romanesti, arhiva lui Antonescu. Ar fi usor pentru ei sa dea dovada de CIVILITATE, dar nu vor da vreodata dovada de asa ceva. Rabinul are dreptate in principiile sale declarate, ca ORICE PSIHOPAT, vorbeste bine, dar PRACTICA inseamna violenta si ASASINAT.

Lupu Ardelean 29-12-2011 - 14:01

@Tache, e dureros dar trebuie sa recunosti ca rabinul i-a dat KO lui Zelinsky…

Si din punctul de vedere al lui Zelinsky, sunteti numai niste dobitoci retardati si ratati, lipsiti de ratiune si discernamant, aveti nevoie de sarlatani si oportunisti ca sa va indrumeze…

„Massele însă au nevoie de alte formule. Massele trebuie electrizate. Formulele trebuie să fie ca o bombă, un bumerang. Masele nu se supun din convingere, ci din folosul încăierărilor ideologice.”

Ciu Huhu 29-12-2011 - 18:02

”Lupule” evreu esti mare mincinos si mare viclean ca evreii de proasta calitate, pacat ca-i murdariti si pe evreii cinstiti!

Lupu Ardelean 29-12-2011 - 14:06

@Tache, de unde fabula ca evreii au arhivele legionare? Daca le-ar fi avut le-ar fi prezentat la Yad Vashem, ca de sters koorool nu sunt bune…

„Evreii au arhivele legionare, au multe arhive, doua arhive nationale romanesti, arhiva lui Antonescu.”

urbos 29-12-2011 - 14:16

Hahaha! Daca discutia asta e reala, e o comedie. Doua lepre care se unduiesc la limita logicii, incercand sa se pacaleasca una pe alta. Ce mizerie!

jan dinu 29-12-2011 - 09:53

Oare Dumnezeu l-a trimis pe acel Hitler al epocii lui pentru
a pedepsi europenii shi lumea cazuta in decadentza deja
prevestita de Oswald Spengler atit de cunoscator al vremii sale ??
Poate ca aceste cicluri au „periodicitatea ” nesesara !
Daca privim astazi intelegind evenimentele ne apropiem iarashi
de un alt – moment culminant – al lumii care deja a inceput a „fierbe”.
Fragilul – pamint – deja ne ameninta prin toate semnalele care ni le da
noi devenind tot mai neputincioshi de-a controla situatia shi destinul
care se apropie ….cu sfirshitul nostru al tuturor …
JD-USA

Tache 29-12-2011 - 10:32

Baliverne si prostii. Datele au o singura sursa. Incalzirea Globala, versiunea 2 punct zero.
In ceea ce priveste bombele nucleare israeliene ascunse in Bucuresti, Brasov si Constanta, trebuie identificate ( usor de facut ) si neutralizate ( actiune un pic mai grea ).

BULA 29-12-2011 - 11:41

De stii tu ca ar fi pus evreii bombe atomice in Bucuresti, Brasov si Constanta ? Ce sa faca cu ele acolo ? Vor sa se mute in Romania, nu sa o otraveasca cu izotopi radioactivi. Pe romani ii expediaza in Vest. Le fac aici viata imposibila (somaj, lipsa asigurarilor de sanatate, etc) si pleaca singuri.
Si cum identifici unde este ascunsa bomba atomica, daca e bagata intr-un stat gros de beton ?

Lupu Ardelean 29-12-2011 - 14:13

Bombele atomice israeliene sunt ascunse in „tunelurile de metro” a doamnelor Elena Udrea si Monica Columbeanu…

BULA 29-12-2011 - 11:45

Faceti-ma pe mine seful suprem al vostru si va scot din rahatul in care ati intrat. Va pun pe toti la gamela, fara automobil si fara fitze. O sa traiti sanatos si nu o sa va mai doara capul de incalzirea globala.

Ciu Huhu 29-12-2011 - 14:58

Ca in Coreea de Nord, n-asa?

BULA 29-12-2011 - 16:57

Acolo se va ajunge in final. Omenirea se inmulteste si nu exista o politica coerenta care sa duca la stabilizarea pop.ulatiei si la un echilibru cu mediul ambiant. Du-te si antreneaza-te in Coreea, sa suporti usor tranzitia la ce va veni.

Ciu Huhu 29-12-2011 - 17:07

Sper ca nu va veni curind ce zici, ”dupa noi Potopu”l!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult