Acasa MagazinLife Vezi unde are un piercing Lady Gaga

Vezi unde are un piercing Lady Gaga

scris de D.P.
5 afisari

Lady Gaga a declarat că este bisexuală, dar nu are pe nimeni, într-un interviu acordat lui Jean Paul Gaultier.

„Da, aş putea să spun despre mine că sunt bisexuală„, a afirmat Lady după ce a fost întrebată de Gaultier dacă este „lesbiană, bisexuală sau trisexuală„, potrivit monstersandcritics.com. „Totuşi simt că nu e drept să spun asta pentru că nu am fost niciodată îndrăgostită de o femeie. Îmi plac femeile, sexual vorbind, dar am gravitat către bărbaţii homosexuali„, spune Gaga, citată de Realitatea.net.

Când Gaultier a întrebat-o despre iubitul său, diva l-a corectat: „Nu am un prieten. Întrebată dacă are o iubită, ea a răspuns: „Nu sunt căsătorită cu fanii mei”. După ce şi-a etalat calităţile de designer şi a anunţat că este bisexuală, cântăreaţa a apărut cu un piercing vizibil în zona genitală.

Cântăreaţa americană Lady Gaga, numită la începutul anului trecut director de creaţie al grupului Polaroid, a realizat designul unei imprimante portabile – GL10 Instant Mobile Printer – ce a fost produsă de această companie.

Lady Gaga a sărbătorit inovaţia cu un nou piercing, pe care şi l-a etalat la New York. Ce mai poate fi şocant la Lady Gaga?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult