Acasa MagazinLife Vezi unde îşi vor petrece prinţul William şi Kate luna de miere

Vezi unde îşi vor petrece prinţul William şi Kate luna de miere

scris de L.M.
5 afisari

Prinţul William şi soţia sa, Kate, îşi vor petrece luna de miere într-o reşedinţă de lux pe o insulă din arhipelagul Seychelles din Oceanul Indian, a anunţat, luni, cotidianul britanic Daily Mail.

Ducele şi ducesa de Cambridge

Ducele şi ducesa de Cambridge

Tinerii căsătoriţi vor petrece în luna mai un sejur de 10 zile în insulele Seychelles, într-o reşedinţă de lux ce poate fi închiriată cu 4.500 de euro pe noapte.

Agenţii însărcinaţi cu securitatea prinţului au inspectat deja acea reşedinţă, a cărei adresă exactă va rămâne secretă, pentru a se asigura intimitatea de care Will şi Kate au nevoie, afirmă aceeaşi sursă.

Vila, construită din lemn, dispune de o sală de baie în aer liber, o piscină şi o grădină privată, dar şi câţiva angajaţi.

Ducele şi ducesa de Cambridge vor ajunge pe acea insulă cu elicopterul, care va decola de pe Mahé, principala insulă a arhipelagului, unde se află şi capitala statului Seychelles, oraşul Victoria.

Înainte de luna de miere, prinţul William se va întoarce mai întâi, marţi, la postul său de la baza Royal Air Force (RAF), unde este pilot de elicopter.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult