Acasa MagazinLife Vica-exhibiţionista, goală în hotel. Video şocant

Vica-exhibiţionista, goală în hotel. Video şocant

scris de M.A.
2 afisari

Şoferiţa, care, acum două luni, a rănit grav doi poliţişti şi a încercat să se dezbrace chiar la locul accidentului, revine: a umblat goală în hotel şi a aruncat cu paharele goale în chelneri, chiar în ziua nunţii!

Vica (Jurnal TV)

Vica-exhibiţionista, goală în hotel. Video şocant (foto Jurnal TV)

Tânăra, care, probabil, se crede sexy, nu a fost încă judecată pentru această infracţiune, în schimb, s-a pricopsit cu o amendă pentru acţiuni de huliganism, comise încă în 2010. Potrivit serviciului de presă al Procuraturii Generale, tânăra mai are în palmares manifestări „nudiste„. Astfel, potrivit Unimedia.md, care citeză oamenii legii, Vica a defilat goală chiar în ziua nunţii sale. În noiembrie 2010, după ce s-a căsătorit cu un cetăţean german, cei doi au mers într-un hotel din Chişinău. Tânăra soţie, fiind sub influenţa alcoolului, a cerut de la recepţie să i se aducă coniac. După ce a fost refuzată, aceasta a aruncat cu pahare în clienţii şi personalul hotelului şi a început să înjure. Excentrica mireasă s-a dezbrăcat în pielea goală, defilând prin hotel. La faţa locului au sosit colaboratorii poliţiei şi medicii, dar nici aceştia nu au putut-o linişti pe tânără. Vicaexhibiţionista„, de 29 ani, nu are un loc de muncă, iar, recent, a absolvit facultatea de drept. Prin sentinţa Judecătoriei Buiucani, inculpata a fost amendată cu 5.000 lei moldoveneşti. Procurorii consideră pedeapsa prea blândă şi o vor ataca în instanţa superioară, scrie publicaţia de peste Prut.

video-beata-la-volan-a-schilodit-doi-politisti (Jurnal TV)

Vica a schilodit doi politisti (foto Jurnal TV)

În data de 24 februarie 2011, tânăra, fiind în stare de ebrietate, la volan, a lovit violent un automobil al Direcţiei Pază de Stat, accidentând grav doi poliţişti (persoana de la volan a suferit o contuzie a coloanei vertebrale, iar cea de-a doua s-a ales cu fracturi a coloanei vertebrale). Comportamentul femeii a fost mai mult decât revoltător: a cântat şi a vrut să se dezbrace sub privirea curioşilor adunaţi.

Imaginile video spun totul:


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult