Acasa MagazinLife Victor Ponta se distrează în Dubai fără Daciana (foto)

Victor Ponta se distrează în Dubai fără Daciana (foto)

scris de Z.V.
0 afisari

Victor Ponta împreună cu Sebastian Ghiţă au fost fotografiaţi într-un club exclusivist din Dubai, iar Ponta pare a fi foarte bine dispus.

Victor Ponta in Dubai

Victor Ponta in Dubai

Victor Ponta îşi petrece vacanţa alături de mogulul Sebastian Ghiţă, în Dubai. Jurnaliştii Realitatea TV au intrat în posesia unei fotografii care îl înfăţişează pe premierul României, într-un club exclusivist din Dubai.

Jurnalistul REALITATEA TV Aneta Sângeorzan a explicat cum a ajuns imaginea în posesia televiziunii.

Fotografia a fost făcută în Dubai, de o cunoştinţă a Anetei Sângeorzan care munceşte în străinătate, vineri spre sâmbătă noapte. Acolo se desfăşoară un circuit foarte important de Formula 1 în această perioadă. Aseară Victor Ponta a mers într-un club exclusivist, însoţit atât de Sebastian Ghiţă, cât şi de unul dintre angajaţii SPP ai premierului. Doamna brunetă care îi însoţea nu a putut fi identificată.

Un bilet de avion pentru Dubai ajunge să coste, la o simplă căutare pe Google, cel puţin 700 de euro. Dacă este vorba de familie şi de angajatul SPP, atunci cheltuielile cresc. Nota de plată ajunge, pentru că e un club exclusivist, la peste 1000 de euro cheltuiţi într-o seară.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult