Acasa MagazinLife Victor Ponta si-a tras blog

Victor Ponta si-a tras blog

scris de Ziua Veche
6 afisari

Salutare tuturor – bloggerilor, prietenilor, dusmanilor, jurnalistilor, si oricui are chef si timp de inca un blog, al meu! Pana acum nu am vrut sa am blog. De ce ? Mai multe motive, serioase sau nu, oricum importante!
 Pt ca detest blogurile pe care le scriu consultantii in locul titularului, si am jurat ca eu sa nu fac asa ceva niciodata”, anunta Victor Ponta in prima postare pe blogul sau.

Liderul PSD se caracterizeaza ca fiind “mai tanar decat ar fi normal pentru un presedinte atat de “vechi”. (Si) de aceea ne potrivim atat de bine. Sunt mai inalt decat par la televizor, dar mult mai putin arogant.Imi plac si Garcia Marquez, si Rafa Marquez. Citesc multa istorie si incerc sa invat din ea. Mi-ar placea ca imnul PSD sa fie compus de BUG pornind de la o tema din Oda bucuriei. In timpul liber sunt campion national de raliuri. Cel mai mult la raliuri imi place nu viteza, ci controlul atent al vitezei prin ratiune si planificare.”

Mai multe despre lansarea in blogosfera a lui Victor Ponta puteti citi aici .

 

 

0 comentariu

Baba Ioana 20-09-2010 - 16:08

Cam la asta se rezuma „studiul” britanicilor. De cand au casunat pe astfel de „studii”, economia Angliei a luat-o in jos.

Problemele asta, cu functionarea creierului, vor fi claricate peste multi ani, cu ajutorul unor instrumente ce urmeaza a se descoperi. Fizicienii si inginerii le vor oferi medicilor sculele de care au nevoie. Deocamdata dam cu presupusul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult