Acasa MagazinLife Pisicile vor avea un festival de film (Video)

Pisicile vor avea un festival de film (Video)

scris de Laurentiu Banches
30 afisari

În luna august, în Statele Unite, va avea loc primul festival de film dedicat pisicilor care au devenit vedete pe Interne.

Pisicile se vor bucura in august de primul festival de film dedicat lor (foto:forcesofgeek.com)

Clipurile video cu pisici, care au ajuns să strângă milioane de vizualizări pe internet în ultimii ani, au atins statutul de artă şi vor avea propriul lor festival de film, începând din acest an. Festivalul internaţional va avea loc pe 30 august în Minneapolis, la Walker Arts Center, intrarea fiind liberă. Mai mult, fanii pot nominaliza pana la 30 iulie, accesând linkul de aici, videoclipuri cu pisici care să fie vizionate sau premiate la festival.

Conform mashable.com, cele mai populare 30 de videoclipuri originale cu pisci de pe Youtube însumează mai multe vizualizări decât spectatori avuţi în lumea întreagă de blockbustere precum filmul “Răzbunătorii” (Avengers). Primul loc din punctul de vedere al vizualizărilor nu este ocupat de o pisică adevărată,ci de animaţia Nyan Cat, care a depăşit 79 de milioane de vizualizări după ceva mai mult de 1 an de zile de când a fost adăugată pe Youtube.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS