Acasa MagazinLife Vin şi ciocolată în Centrul Vechi

Vin şi ciocolată în Centrul Vechi

scris de Alin Burtescu
2 afisari

Vinuri de excelenţă, ciocolată şi expoziţia de pictură Anne Nebert vă aşteaptă la ediţia a II-a a târgului „Zilele Vinul.Ro”, pe 26 şi 27 februarie 2011, între orele 12.00 – 19.00, la restaurantul Margo Lounge (str.Lipscani, nr 29-33).

zilele vinul.roVor fi prezenţi producători de vin de nişă din Dragăşani: Agricola Ştirbey, Casa de Vinuri Iordache şi Via Sandu, unii dintre aceştia participând în premieră la un astfel de eveniment.

Vor mai participa: Casa Olteanu, Corcova Roy & Dâmboviceanu, Crama Garboiu, Crama Basilescu, Cramele Halewood, Crama Oprişor, Domeniul Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlaţi, VinChile, Vinfaraalcool.ro, Vinarte şi WineRo.

Acest proiect a fost iniţiat de vinul.ro pentru a oferi publicului din Bucureşti ocazia de a lua contact nemijlocit cu potenţialul fiecărei regiuni viticole.

La capitolul noutăţi intră şi Choco Fashion, expozant cu ciocolată (invitaţii  putând degusta şi cumpăra bomboane şi trufe de ciocolată dintr-o gamă foarte variată) şi Fusion Technique cu accesorii pentru domeniul HoReCa.

Producătorii expozanţi s-au arătat încântaţi de prima ediţie a târgului „Zilele Vinul.Ro” ce s-a desfăşurat în luna ianurie şi consideră evenimentul o inovaţie în domeniul târgurilor de vin:

“Din punctul meu de vedere, a fost cel mai reuşit târg de vinuri din Romania din ultimii 7 ani.
Spun asta pentru că am avut un feedback extrem de pozitiv de la vizitatori. Pentru un buget de bun simţ, ne-aţi adus consumatori reali de vin, specialişti din horeca, colecţionari şi cunoscători, expunere şi mediatizare”, a declarat, pentru vinul.ro, Rareş Marinescu de la Domeniile Dealu Mare Urlaţi.

Biletele de acces costă 20 lei/persoană şi vor putea fi achiziţionate chiar la intrare. În costul taxei de participare, fiecare vizitator va primi nu doar posibilitatea de a degusta vinurile expozanţilor, ci şi un platou cu gustări asortate şi un bilet de participare la tombola.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult