Acasa MagazinLife Visuri la cheie a schimbat destinul unei familii din Dragomiresti (video)

Visuri la cheie a schimbat destinul unei familii din Dragomiresti (video)

scris de L.M.
27 afisari

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si Dragos Isacescu au mers de aceasta data in localitatea Dragomiresti pentru a schimba destinul unei familii greu incercate de viata.

Destinul unei familii a fost schimbat de echipa "Visuri la Cheie"

Destinul unei familii a fost schimbat de echipa „Visuri la Cheie”

Dupa o casnicie de 14 ani, Mariana nu a mai suportat agresiunile la care era supusa zilnic de catre sotul sau. In anul 2011 aceasta a decis sa plece de acasa impreuna cu cele trei fiice ale sale, Ana-Maria si gemenele Andrada si Emilia si sa inceapa o noua viata, fara suferinta.

Cele patru au locuit timp de doi ani la mama Marianei, dupa care s-au mutat cu chirie pentru inca un an. In 2014, sotul ei a decedat, asa ca ea si fetele s-au reintors acasa. Femeia este extrem de muncitoare si lucreaza chiar mai mult de 12 ore pe zi pentru a le oferi Anei, Andradei si Emiliei tot ce au nevoie.

Incepand cu varsta de 4 ani, Ana Maria a avut probleme de sanatate – astm bronsic, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa invete si sa intre la un liceu foarte bun.

Echipa Visuri la cheie le-a renovat casa in doar doua saptamani si le-a oferit o sansa la un trai normal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult