Acasa MagazinLife Visuri la cheie, in Pantelimon, la gemenele familiei Voicu

Visuri la cheie, in Pantelimon, la gemenele familiei Voicu

scris de L.M.
16 afisari

Echipa Visuri la cheie va merge astazi in orasul Pantelimon pentru a implini un nou vis! Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si Dragos Isacescu vor schimba complet locuinta familiei Voicu si le vor ajuta pe Mirela Voicu si cele doua fiice gemene ale sale, Ioana si Maria, sa aiba parte de o viata mai buna.

Visuri la cheie, in Pantelimon, la gemenele familiei Voicu

Visuri la cheie, in Pantelimon, la gemenele familiei Voicu

Diseara, de la 20:30, telespectatorii vor cunoaste o familie cu o poveste emotionanta, care a luptat zi de zi pentru un trai decent. In anul 2002 Mirela s-a casatorit, crezand ca omul care i-a jurat credinta va fi langa ea pentru totdeauna. Un an mai tarziu s-au nascut cele doua fete, Ioana si Maria, iar viata femeii s-a schimbat radical. Sotul ei refuza sa mearga la serviciu si gasea tot felul de pretexte pentru a sta acasa si a avea grija de fete, cu toate ca in realitate lucrurile stateau altfel. Mirela muncea pentru a intretine familia, iar sotul ei disparea de acasa si le lasa pe gemene singure, chiar daca erau foarte mici. Cu toate ca femeia a incercat din rasputeri sa-si salveze casnicia, acest lucru nu a fost posibil.

A urmat divortul, iar in urma partajului casa a fost evaluata la o suma care depasea cu mult veniturile Mirelei. Ea a facut trei credite de nevoie personale pentru a putea sa-si despagubeasca sotul, iar acum veniturile ei lunare merg la banci pentru plata ratelor lunare. Cele trei se descurca foarte greu, insa acest lucru nu le opreste pe cele doua fete sa mearga la scoala si sa aiba rezultate exceptionale. In fiecare an, ele sunt olimpice la diferite materii si primesc bursa de merit. Din banii pe care ii primesc pentru bursa, fetele isi ajuta mama si au reusit sa-si plateasca o excursie.

Echipa Visuri la cheie va merge astazi la familia Voicu, iar pe parcursul celor doua saptamani, cat va dura renovarea casei, Mirela, Ioana si Maria vor merge intr-o vacanta, iar fetele il vor intalni pe artistul lor preferat, Smiley. Cand vor reveni, ele nu vor primi doar o locuinta complet schimbata, ci si sansa de a avea o viata mai buna.

Diseara, de la 20:30, romanii vor cunoaste o familie frumoasa, care nu a incetat nicio clipa sa lupte pentru dorintele ei si vor vedea cum destinul acesteia incepe sa se schimbe numai cu ajutorul oamenilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult