Acasa MagazinLife Visuri la cheie – Povestea mamei care a renuntat la cariera (video)

Visuri la cheie – Povestea mamei care a renuntat la cariera (video)

scris de D.P.
42 afisari

In cea de-a sasea editie „Visuri la cheie”, telespectatorii au facut cunostinta cu o familie incredibila cu o poveste de viata impresionanta.
Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil au ramas in Bucuresti de aceasta data si au implinit in numai doua saptamani visul familiei Margulescu: de a avea o locuinta complet renovata si utilata.

Visuri la cheie - Povestea mamei care a renuntat la cariera

Visuri la cheie – Povestea mamei care a renuntat la cariera

Adina si Ana, fiica ei, duc o viata grea si se lupta zilnic cu neajunsuri si boala fetitei, care evolueaza extrem de rapid. Adina Margulescu are 46 ani si este fosta sportiva de performanta. In prezent, ea este profesor de educatie fizica si sport si antrenor al unei echipe de handbal din Bucuresti si, chiar daca a avut o cariera stralucita in handbal, Adina a decis sa renunte pentru a se putea dedica complet fiicei sale.

Ana s-a nascut prematur in anul 2005, avand grave probleme la inima. Doctorii au recomandat atunci sa nu se intervina chirurgical, ci sa se astepte pana cand fata va ajunge la varsta de 6 ani, in speranta ca defectul septal ventricular se va inchide de la sine. Din pacate, nu s-a intamplat asa. An de an micuta a fost la control de specialitate, dar la ultima consultatie s-a constatat ca starea ei de sanatate s-a degradat considerabil. A fost operata, iar Adina a depus eforturi supraomenesti pentru acest lucru, trecand prin cele mai grele momente din viata ei.

Totul a culminat si cu divortul de sotul sau, care s-a petrecut in acelasi an in care fata a fost operata pe inima. Ana sufera si de hipertensiune pulmonara severa, ca urmare a complicatiilor aparute din cauza bolii de inima. In ciuda problemelor de sanatate pe care le are, Ana este un copil vesel, cu rezultate exceptionale la invatatura.

Echipa Visuri la cheie le-a ajutat pe cele doua si le-a oferit o renovare de vis in numai doua saptamani. In toata aceasta perioada, Adina si Ana au mers intr-o vacanta de neuitat. Cand au revenit, ele au primit o noua locuinta si o sansa la un trai mai bun.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult