Acasa MagazinLife Visuri la Cheie si povestea unui artist in suferinta: Cristi Gaspar

Visuri la Cheie si povestea unui artist in suferinta: Cristi Gaspar

scris de L.M.
48 afisari

Cea de-a treia editie Visuri la Cheie prezinta astazi povestea de viata a lui Cristi Gaspar, un pictor cu grave probleme de sanatate.

Visuri la Cheie si povestea unui artist in suferinta: Cristi Gaspar

Visuri la Cheie si povestea unui artist in suferinta: Cristi Gaspar

Visuri la Cheie si povestea lui Cristi Gaspar. Miercuri seara, incepand cu 20:30, la PRO TV, Dragos Bucur si caravana Visuri la Cheie ajung in Contesti, o mica asezare situata intre Bucuresti si Targoviste. Cristi este un luptator, o persoana nascuta fara un rinichi, o persoana cu care viata a fost extrem de dura. Familia este totul pentru el, mai presus de iubirea fata de arta si de problemele care l-au doborat mereu.

Visuri la Cheie si povestea lui Cristi Gaspar. Si daca problemele de sanatate nu erau suficiente, viata l-a mai pus in fata unei incercari: casa in care s-a mutat, a fost construita de un prieten care l-a convis sa-i plateasca constructia inainte de finalizare. Si asa a ramas, nefinisata, cu mari probleme in ceea ce priveste utilitatile. Dar cel mai mare pericol pentru Cristi si familia sa era reprezentat de tavan, care in orice moment putea sa cedeze.

Visuri la Cheie si povestea lui Cristi Gaspar. Dragos si echipa sa de nadejde vor readuce speranta in viata lui Cristi. Din cauza problemelor de sanatate, artistul a renuntat la pictura. Lipsa unui atelier, a unui coltisor unde sa creeze a fost inca un obstacol care a ingreunat povestea emotionanta a artistului. In editia de maine, toate aceste probleme vor disparea, Cristi va avea sansa de a picta din nou.

Visuri la Cheie si povestea lui Cristi Gaspar. Solidaritatea umana si dorinta de a ajuta un semen vor mobiliza intreaga comunitate din Contesti. Lantul uman se va forma pentru a ajuta la renovarea casei, voluntarii vor munci cot la cot cu echipele de constructori pentru a readuce speranta in inima pictorului. „Cristi este un luptator. Nu a renuntat in niciun moment sa lupte pentru viata sa, pentru a fi alaturi de fetita lui. Chiar daca boala a recidivat, Cristi nu s-a oprit. A mers mai departe. Este o poveste extrem de impresionanta si emotionanta”, a spus Dragos Bucur.

Visuri la Cheie si povestea lui Cristi Gaspar. Pe parcusul lucrarilor de reconstructie Cristi si familia sa au avut parte de o serie de surprize din partea lui Dragos. De la curse de masini, la o proba incendiara in bucataria MasterChef, Dragos a reusit sa le aduca acestora un zambet si o raza de speranta.

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie – Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult