Acasa MagazinLife Viţa de Vie a anulat concertele din turneul naţional – vezi de ce

Viţa de Vie a anulat concertele din turneul naţional – vezi de ce

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Concertele trupei Viţa de Vie, din turneul naţional, programate în oraşele Iaşi, Suceava, Bacău, Galaţi, Târgu Mureş, Constanţa şi Craiova au fost amânate pentru prima parte a anului 2013.

Viţa de Vie a anulat concertele din turneul naţional (foto: anyplace.ro)

Într-un comincat de presă remis joi, 15 noiembrie, de Agerpres, se specifică faptul că anularea turneului nu implică şi concertul de la Bucureşti, fanii trupei din Capitală urmând să se poată bucura de o reprezentaţie pe 20 decembrie, la Turbohalle, unde vor fi prezenţi şi cei de la Mandela Gajol, Planet H, Gojira, Alexandrina Hristov şi Paraziţii. Cât depsre concertele din ţară se precizează că „pe fondul decalării planului de producţie şi lansare a următorului material discografic, stafful organizatoric împreună cu membrii trupei au decis să suspende reprezentaţiile şi să revină în faţa fanilor după apariţia acestuia pe piaţă”

Astfel, membrii trupei Viţa de vie le adresează fanilor scuze pentru situaţia creată şi „promit că se vor recompensa cu noi piese de care nu vor fi dezamăgiţi”. Contravaloarea biletelor va putea fi recuperată de la punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate, începând cu 15 noiembrie până pe 20 decembrie.

Pentru evenimentul de la Bucureşti biletele sunt disponibile la preţul de 35 lei (între 15 noiembrie-19 decembrie) şi 40 lei în ziua concertului (20 decembrie) din reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la Sala Palatului şi online prin eventim.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult