Acasa MagazinLife Vladimir Draghia, eliminat din Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Vladimir Draghia, eliminat din Sunt celebru, scoate-ma de aici!

scris de L.M.
25 afisari

Surpriză de proporţii la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Unul dintre concurenţii favoriţi la titlul de rege al junglei şi-a făcuta bagajul şi a plecat miercuri seara din junglă. Deşi avea mari şanse să ajungă în finală, iar colegii îi vedeau ca pe un un concurent periculos, votul telespectatorilor i-a contrazis.

Vladimir Draghia, eliminat din Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Vladimir Draghia, eliminat din Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Decizie neasteptata a telespectatorilor care urmaresc cu sufletul la gura show-ul de televiziune Sunt celebru, scoate-ma de aici! Cel care a parasit emisiunea miercuri seara este Vladimir Draghia. El a primit cele mai putine voturi si pleaca din tabara din Africa de Sud.

Vladimir Draghia, eliminat din Sunt celebru, scoate-ma de aici! pleaca acasa.

Andreea Moldovan, numita si ‘casnica din jungla’, parea afectata la auzul deciziei telespectatorilor. A incercat insa sa pastreze aparentele si a cautat cuvinte de incurajare pentru ceilalti concurenti ramasi in cursa pentru premiu.

Presa a speculat in ultimele zile ca intre cei doi s-ar fi infiripat o poveste de iubire.
Concurenţii care au rămas să lupte la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!„, pentru titlul „regele sau regina junglei” sunt Cătălin Moroşanu, Gina Pistol, Ruby, Dorian Popa, Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef) şi Luminiţa Nicolescu. Vineri a fost rândul lui Gabi Jugaru să plece acasă, sâmbătă şi-a făcut bagajul Elena Merişoreanu, iar duminică a plecat Elena Lasconi. Alina Plugaru a pierdut, marţi, duelul cu Andreea Moldovan, iar miercuri publicul l-a scos din competiţie pe Vladimir Drăghia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult