Acasa MagazinLife Vladimir Draghia nu mai e Burlacul

Vladimir Draghia nu mai e Burlacul

scris de L.M.
69 afisari

Vladimir Draghia nu mai e Burlacul – El a declarat ca nu s-a certat cu nimeni din echipa care lucrează la emisiune.

Vladimir Draghia nu mai e Burlacul

Vladimir Draghia nu mai e Burlacul

De asemenea, a afirmat că retragerea sa de la Burlacul nu are nici o legătură cu o potenţială relaţie sentimentală cu Augusta Lazarov. „Personal nu m-a anunţat nimeni ca aş fi dat afară. Nu ne-am certat cu nimeni din echipă, a fost o alegere comună. Probabil nu au fost mulţumiţi de rezultatele obţinute”, a spus, pentru Libertatea, Vladimir Draghia. Neoficial, înlocuirea lui Vladimir Draghia s-ar fi produs din cauza problemelor de comunicare dintre acesta şi staff-ul emisiunii, disensiuni ce au dăunat audienţei show-ului.

Invitat joi dupa-amiaza la “Acces Direct”, actorul de telenovele Vladimir Draghia a marturisit ca se simite usurat ca a fost dat afara, pentru că nu se simtea bine in rolul Burlacul. “Mi se pare ca nu e natural sa joci un astfel de rol. Profesional mi-am facut treaba, dar nu m-am simtit confortabil cat am fost Burlacul. O mare parte de vina o au ziarele de scandal. Eu sunt linistit, nu am iesit niciodata sa dau o replica”, a spus Vladimir Draghia.

Sursele ziarului Libertatea din interiorul show-ului “Burlacul” de la Antena 1 susţin că adevăratul motiv pentru care Vladimir Draghia a fost dat afară din emisiune este că Augusta Lazarov, despre care se spune că e iubita actorului, făcea crize de gelozie când acesta săruta concurentele.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult