Acasa MagazinLife Vladimir Putin, călare pe Harley-Davidson (VIDEO)

Vladimir Putin, călare pe Harley-Davidson (VIDEO)

scris de L.M.
2 afisari

Premierul rus a venit pe un Harley-Davidson cu trei roti la o adunare internationala a motoclistilor, organizata în portul Novorosisk, de la Marea Neagra. Putin a profitat de ocazie pentru a tine un discurs în care a amintit importanta motocicletelor pe parcursul istoriei si a glorificat „natiunea rusa indivizibila”.

Putin, calare pe Harley-Davidson

Vladimir Putin a deschis mitingul pe motocicleta sa Harley-Davidson, cea pe care a condus-o şi anul trecut, la un miting similar, în Ucraina. Premierul nu a ratat ocazia pentru a ţine un discurs celor adunaţi, reamintindu-le că portul Novorosisk a fost eliberat de sub ocupaţie nazistă în urmă cu 68 de ani.

Vreau să vă spun, fraţilor, că este cu adevărat formidabil că nu aţi uitat eroismul trecutului. Aceste pagini de istorie sunt legate, într-o manieră frapantă, de motociclete, pentru că erau mijlocul cel mai uşor de a transporta copiii departe de front„, a declarat premierul, un împătimit al motocicletelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult