Acasa MagazinLife Vladimir Putin: Leonardo DiCaprio este „un barbat adevarat”

Vladimir Putin: Leonardo DiCaprio este „un barbat adevarat”

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Premierul rus Vladimir Putin a declarat că Leonardo DiCaprio este „un bărbat adevărat”, lăudând eforturile depuse de actorul american, care a fost nevoit să depăşească câteva obstacole pentru a participa la un summit internaţional organizat la Sankt Petersburg pentru salvarea tigrilor.

Potrivit Mediafax, Avionul Boeing care îl aducea pe Leonardo DiCaprio de la New York la Moscova a trebuit să efectueze o aterizare de urgenţă, pe aeroportul din New York, la puţin timp după decolare, după ce unul dintre motoare a luat foc. Actorul american s-a îmbarcat imediat la bordul unui alt avion, însă această aeronavă a trebuit la rândul ei să facă o escală pentru a se realimenta, la Helsinki, deoarece consumase aproape tot carburantul din rezervoare, din cauza vântului deosebit de puternic din timpul zborului deasupra Oceanului Atlantic.

„Aş vrea să vă mulţumesc că aţi ţinut să participaţi, în ciuda tuturor acestor obstacole”, a declarat Putin, cu ocazia galei de închidere a summitului de la Sankt Petersburg. „La noi se spune: «eşti un bărbat adevărat»”, a adăugat premierul rus, felicitându-l pe actorul american pentru tenacitatea sa. „O persoană cu nervii mai puţin tari ar fi putut să îşi spună că nu merită să depună atâtea eforturi pentru a veni aici. Însă domnul DiCaprio nu este o astfel de persoană”, a mai spus Vladimir Putin, salutând curajul actorului american şi mulţumindu-i, totodată, pentru generoasa donaţie pe care acesta a făcut-o la Sankt-Petersburg.

Leonardo DiCaprio a donat, marţi, un milion de dolari organizaţiei World Wide Fund for Nature (WWF), care coordonează programul mondial de salvare a tigrilor, a căror protecţie face obiectul unor discuţii în cadrul summitului din Rusia, la care au participat 13 state, sub patronajului premierului rus Vladimir Putin. DiCaprio, membru WWF, a efectuat recent două vizite în Nepal şi în Bhutan, împreună cu câţiva experţi din partea organizaţiei.

0 comentariu

alex 22-09-2010 - 12:51

Ancuta de ce n-ai ramas la meseria de baza? Cea mai veche.

Ion 22-09-2010 - 16:06

Mi-a placut aia cu „samsar de voturi”. Chiar asa, au dreptate astia de la UNPR, lumea se pare ca a uitat de „fabrica de voturi” care sanchi, a fost mai lenesa decat a contracandidatului

alexel pentru alex 22-09-2010 - 16:37

Ce ai ba cu femeia? Esti prost sau doar nedus la „Biserica”?

Sundar 22-09-2010 - 17:45

Inclin sa-i cred pe cei de la UNPR cand il ataca pe Ponta pe tema justitiei. In loc sa-l dea afara pe Geoana din partid pentru legaturile pe care le are, il tine acolo pentru ca inca e necesar in functie. Halal lider

Victor 23-09-2010 - 05:43

Nu m-ar mira ca Ponta sa renunte la PSD nici daca i-ar propune Base sa fie prim-ministru. inca o dovada ca este unul dintre politicienii tineri ratati, care in loc sa se lupte cu greu, face jmecherii si isi cumpara mertan de 140.000 euro.

Emilian 23-09-2010 - 07:33

Oprea a spus clar de ce pleaca din PSD, pentru ca acel partid a ajuns sa se confunde cu crima organizata. Ciudat, dar nu il contrazice nimeni din PSD, ci il ataca in alt fel.

Ana 23-09-2010 - 07:35

Oprea a avut curajul sa il demaste pe Hrebengiuc ca fiind seful crimei organizate din PSD. Ponta este omul lui Hrebengiuc, asa ca era firesc sa faca smecherii!

Eugen 23-09-2010 - 08:18

Stiam ca Ponta a vrut sa fie ministru al justitiei, dar probabil ca era o caciula prea mare pentru el, dar nu credeam ca ar fi lasat PSD-ul pentru atata lucru. Bravos frate! Poate mai auzim si alte lucruri interesante de la UNPR

Craciun 23-09-2010 - 09:17

Mai bine pleca din PSD, devenea un ministru al justitiei, dubios asa cum se prezinta si acum, punea botul la cine stie ce dosare politice, apoi iesea pe usa din dos in urma primei remanieri si nu mai auzea nimeni de el. Dar acum din postura sa de aparator al crimei organizate( vezi cazul Voicu), sta pe coate si arunca cu noroi in cei de la UNPR, unii dintre acestia l-au ajutat la nevoie cand cersea pe la usa PSD-ului.

GeoTr 23-09-2010 - 13:05

Nu pleca Ponta din PSD, pentru ca PSD e precum Mafia italiana camoraneza. Cine pleaca ori este ucis ori este linsat politic sau mediatic. Este evident ca a vrut sa fie pe cai mari la justitie, are clienti potenti financiari implicati in dosare de spalare de bani si functia de ministru i-ar fi permis sa isi asigure batrinetea linistita! Pacat ca nu a fost numit ministru, pana acum si-ar fi rupt gitul si nu mai asistam la circul asta adolescentin marca „Ponta-Titulescu cel mic”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult