Acasa MagazinLife Vladimir Putin, primul vot şi pierderea virginităţii

Vladimir Putin, primul vot şi pierderea virginităţii

scris de L.M.
6 afisari

Primul vot este ca pierderea virginităţii, important este ca alegerea să fie bună: Vladimir Putin.

Vladimir Putin virginitateTinerii ruşi sunt invitaţi să voteze în alegerile prezidenţiale din 4 martie, în care favorit este actualul premier rus Valdimir Putin, prin intermediul unei campanii inedite lansate pe Internet.

Într-unul dintre aceste mesaje video care pot fi găsite pe pagina de Internet www.perviiraz.ru, o tânără se află în cabinetul unui doctor explicându-i temerile de a-şi pierde virginitatea. „Înţelegeţi domnule doctor, îmi este foarte frică”, spunea tânăra din înregistrare. „Vă înţeleg foarte bine, toţi am avut o primă oară”, îi răspunde doctorul acesteia, transmite Mediafax.

„Îmi este foarte frică, cu toate că îmi voi alege partenerul din dragoste”, a adăugat tânăra. „Nu merită să îţi fie frică. Important este să ai încredere în cel pe care îl vei alege, pentru că încrederea este dragostea. Iar în el putem avea încredere”, spune doctorul privind către o fotografie a lui Vladimir Putin dintr-o revistă aflată în geanta tinerei.

Imediat după ce a ieşit din cabinetul medical, tânăra se grăbeşte spre un birou de votare. Mesajul video se încheie cu o imagine a candidatului la scrutinul din 4 martie, şi cu sloganul „Putin. Prima oară, doar din dragoste”.

2 comentarii

Chris P. 25-02-2012 - 18:12

… from Russia with love.

Sașa 25-02-2012 - 19:27

Dc din intamplare o preacuvioasa maicuta vede din intamplare o foto cu VP ,tot fara risc este?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult