Acasa MagazinLife Vocea Romȃniei, 10 octombrie: Cosmin Dragomir, concurentul recomandat de Enrique Iglesias (video)

Vocea Romȃniei, 10 octombrie: Cosmin Dragomir, concurentul recomandat de Enrique Iglesias (video)

scris de Laurentiu Banches
18 afisari

Audițiile pe nevǎzute au continuat la Vocea Romȃniei, vineri, 10 octombrie, de aceastǎ datǎ printre concurenți numǎrȃndu-se un cȃntǎreț care l-a impresionat pe Enrique Iglesias ȋn trecut.

Vocea Romȃniei, 10 octombrie: Cosmin Dragomir, concurentul recomandat de Enrique Iglesias (foto:voceatransilvaniei.ro)

Vocea Romȃniei, 10 octombrie: Cosmin Dragomir, concurentul recomandat de Enrique Iglesias (foto:voceatransilvaniei.ro)

Cosmin Dragomir a venit la Vocea Romȃniei dupǎ ce a reușit sǎ cȃștige, ȋmpreunǎ cu trupa sa Alaila, un concurs de coveruri organizat de Enrique Iglesias. Formația din Brașov au fost promovați chiar de Enrique Iglesias pe pagina sa de Facebook și au intrat ȋn posesia unui premiu de 10.000 de dolari. „Am participat la un concurs organizat de Enrique Iglesias și am cȃștigat. Am cȃștigat și o sumǎ importantǎ de bani, 10.000 de dolari. A fost un concurs international și am facut un cover cu videoclip dupǎ o piesa a lui. A fost mult mai apreciat videoclipul nostru decȃt cel al lui Enrique. Urmǎtorul pas este sǎ ne intalnim cu el, sǎ vedem cand”, a povestit concurentul la emisiunea de la ProTV.

La audițiile pe nevǎzute de la Vocea Romȃniei de vineri, 10 octombrie, Cosmin a impresionat antrenorii cu piesa „Hello„, a lui Lionel Richie. Smiley si Marius Moga au apasat butoanele dornici sǎ-l cunoascǎ pe concurentul cu timbru special și au fǎcut tot posibilul sǎ-l convingǎ sǎ se alature echipei lor. Cosmin pare sa fi avut un plan ȋncǎ de la intrarea sa pe scena și a ales fǎrǎ sǎ ezite echipa Smiley.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult