Acasa MagazinLife Vocea Romȃniei, 10 octombrie: Radu Mitrea, concurentul care i-a dat palpitații lui Moga (video)

Vocea Romȃniei, 10 octombrie: Radu Mitrea, concurentul care i-a dat palpitații lui Moga (video)

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Vineri, la ediția din 10 octombrie de la emisiunea Vocea Romȃniei de la ProTV, Radu Mirea a impresionat cu interpretarea a capella a melodiei „I see fire” a lui Ed Sheeran.

Vocea Romȃniei, 10 octombrie: Radu Mitrea, concurentul care i-a dat palpitații lui Moga (foto:captura video ProTV)

Vocea Romȃniei, 10 octombrie: Radu Mitrea, concurentul care i-a dat palpitații lui Moga (foto:captura video ProTV)

Radu Mitrea a urcat pe scena de la „Vocea Romȃniei” ȋnsoțit doar de o chitarǎ și a cȃntat a capella melodia „I see fire„, a lui Ed Sheeran. Vocea sa i-a convins pe Tudor Chirila și Marius Moga sǎ ȋntoarcǎ scaunele, iar faptul cǎ Radu a ȋnvǎtat singur sǎ cȃnte la chitarǎ și pian nu i-a fǎcut decat sǎ și-l doreascǎ și mai mult pe concurent ȋn echipa lor. „Ai auz perfect. Nu poți sǎ cȃnti a capella și ȋn momentul ȋn care vii cu chitara sǎ pǎstrezi si tonalitatea. E datorita auzului. E mare lucru. Vocea se mai modeleaza”, i-a spus Marius Moga care l-a convins pe Radu sa i se alature in echipa.

Dupa ce concurentul s-a ȋntors ȋn culise, antrenorii au avut parte de o surpriza de proporții, care i-a dat emoții lui Marius. Dupǎ aceea pe scenǎ s-au intors Pavel Bartoș și fratele geaman al lui Radu: „E o premierǎ la Vocea Romȃniei ca un candidat sǎ se rǎzgȃndeasca. Eu am hotǎrȃt cǎ poate sǎ mearga ȋn echipa lui Tudor”, a fost anunțul cu care prezentatorul i-a dat palpitații lui Marius Moga.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult