Acasa MagazinLife Vocea Romȃniei, 16 septembrie: Ana Maria se relanseazǎ dupǎ „Ochii tǎi” (video)

Vocea Romȃniei, 16 septembrie: Ana Maria se relanseazǎ dupǎ „Ochii tǎi” (video)

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

La 13 ani de la succesul pe care l-a avut cu „Ochii tǎi”, Ana Maria Georgescu a decis sǎ ȋși ȋncerce norocul la noul sezon de la Vocea Romȃniei, ce a debutat la ProTV marți, 16 septembrie.

Vocea Romȃniei, 16 septembrie: Ana Maria se relanseazǎ dupǎ „Ochii tǎi” (capturǎ video ProTV)

Vocea Romȃniei, 16 septembrie: Ana Maria se relanseazǎ dupǎ „Ochii tǎi” (capturǎ video ProTV)

Ana Maria a cȃntat cu o sensibilitate impresionantǎ piesa „Je t’aime„, a Larei Fabian, sperȃnd la un nou start ȋn cariera sa muzicalǎ. Vocea ei li s-a pǎrut cunoscutǎ tuturor antrenorilor aceștia nefiind capabili ȋnsǎ sǎ o recunoascǎ pȃnǎ ce au ȋntors scaunele. Tudor Chirila a ȋntors scaunul ȋnca de la primele versuri, iar Smiley și Moga i-au urmat exemplul. „Zici cǎ e Mǎdǎlina Manole! La timbru e leitǎ”, a exclamat Marius Moga ȋnainte sǎ apese butonul curios sǎ vada cine cȃntǎ.

Smiley și Marius Moga au ȋncercat sǎ o convingǎ pe Ana Maria sǎ ajungǎ ȋn echipele lor, cȃștig de cauza avȃnd primul alǎturi de care a mai colaborat foarte bine și ȋn trecut. „Nu te-am mai vazut de cand erai mica. Te vreau in echipa mea. Cred ca te-ai copt extraordinar de bine”, a complimentat-o Smiley.

Vezi video-ul relansǎrii Anei Maria Georgescu la Vocea Romȃniei. accesȃnd linkul de AICI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult