Acasa MagazinLife Vocea Romȃniei, 21 decembrie: Cine sunt finaliștii sezonului 3

Vocea Romȃniei, 21 decembrie: Cine sunt finaliștii sezonului 3

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Sȃmbǎtǎ, 21 decembrie, au fost desemnați cei 4 finaliști ai sezonului trei de la emisiunea Vocea Romȃniei de la ProTv.

Vocea Romȃniei, 21 decembrie: Cine sunt finaliștii sezonului 3

Primul concurent calificat în finala Vocea Romȃniei a fost e Adrian Nour. După ce antrenorul Smiley a decis să le acorde un procentaj egal celor doi concurenţi din echipa sa, Adrian Nour şi Claudia Iuga, Adrian a fost ales de 67  % dintre fani pentru a merge mai departe. Din echipa lui Moga, care a oferit, de asemenea, procentaj egal celor două fete din echipa sa, Sânziana şi Jovana, s-a calificat în finală Sânziana Niculae, care a primit 63% din voturile telespectatorilor.

La fel ca şi ceilalţi antrenori, Horia Brenciu a acordat procentaj egal concurenţilor săi, Ana Maria şi Mihai. După votul publicului, a obţinut un loc în finală, cu 67% , Mihai Chiţu. Ultimul concurent care a obţinut un loc în finala de joia viitoare, 26 decembrie, a fost Marius Marin, care a primit 64%  din voturile publicului, în detrimentul lui Muneer. Loredana le-a acordat celor doi punctaj egal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult