Acasa MagazinLife Vocea Romȃniei. Cum a decurs ediția de vineri, 10 octombrie

Vocea Romȃniei. Cum a decurs ediția de vineri, 10 octombrie

scris de Z.V.
5 afisari

Ediția cu numǎrul 5 a audițiilor pe nevǎzute de la Vocea Romȃniei a avut loc vineri, 10 octombrie, la ProTV, cei 4 antrenori fiind aproape de definitivarea echipelor.

Vocea Romȃniei. Cum a decurs ediția de vineri, 10 octombrie (foto: b365.ro)

Vocea Romȃniei. Cum a decurs ediția de vineri, 10 octombrie (foto: b365.ro)

Noi concurenți cu voci puternice, surprinzǎtoare, autentice sau emoționante au luat cu asalt scena pentru a demonstra cǎ meritǎ un loc ȋn echipele antrenorilor. Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirila s-au luptat ȋn replici savuroase pentru a aduce cele mai bune voci ȋn echipele lor.

Seara a fost deschisa de Andrei Balaceanu care a reușit sǎ ȋntoarcǎ toate cele patru scaune cu vocea sa de bariton și intrepretarea piesei „Save the last dance for me”. Cu toate acestea, Andrei a ales sǎ meargǎ mai departe cu Smiley care a țopǎit de bucurie. A doua concurentǎ, Alexandra Ionițǎ ne-a cȃntat despre Hot Stuff și a convins-o pe Loredana sǎ ȋi ofere un loc ȋn echipa ei.

Abordarea altfel a piesei „Umbrella” a Elizei Manda i-a cucerit pe Loredana și pe Marius Moga, chiar din spatele cortinei. Cȃnd s-au ȋntors scaunele și au dat cu ochii de cortinǎ, Smiley provocat-o pe Eliza sǎ se descrie, ȋn timp ce Moga și Tudor se pregǎteau sǎ facǎ marea dezvǎluire. Dupǎ discursul Loredanei, Eliza a ales sǎ mearga mai departe cu Marius Moga care nu a scos nici mǎcar un cuvȃnt pentru a o convinge.

Ruben Ciungan a fost ales de Tudor Chirilǎ pentru a merge ȋn urmǎtoarea etapǎ alǎturi de el. Vocea lui puternicǎ a fost exact elementul care ȋi lipsea lui Tudor din echipa, iar piesa „You are so beautiful” a fost tot ce a trebuit. Profesorul de muzicǎ, Cosmin Dragomir, i-a facut pe antrenori sǎ se ȋntrebe dacǎ vocea lui aparține unei fete sau unui baiat și a decis sa ȋși spunǎ decizia printr-o piesa și l-a ales pe “funny guy”, Smiley.

Loredana a mai adǎugat ȋn echipa ei o voce care a convins-o dupa primele versuri cǎ ȋși are locul lȃngǎ ea. Raluca Albu a umplut scena de energie cu piesa „Crazy” și a stȃrnit comentarii ȋntre antrenori ȋnca din timpul interpretǎrii: “E rock, merge!” Radu Mitrea a fost concurentul care a reușit sǎ ȋi intoarca pe Moga și Chirilǎ ȋn același timp. Intrepretarea lui la piesa „I see fire” a dat startul celei mai sincere lupte din emisiunea de ieri searǎ. Tudor și-a exprimat dorințǎ de a-l avea pe Radu la el ȋn echipǎ. Moga i-a adus cuvinte de laude și a reușit sǎ ȋl convingǎ sǎ vinǎ ȋn echipa lui.

Astfel, la finalul celei de-a cincea ediții Loredana are ȋn echipǎ 8 concurenți, Tudor are 9 iar Smiley și Marius Moga sunt la egalitate cu cȃte 11 concurenți. Ȋn urmatoarele 2 ediții de audiții pe nevǎzute lucrurile se vor definitiva și vorm știi cine sunt norocoșii concurenți care vor completa echipele antrenorilor și vor merge ȋn etapa duelurilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult