Acasa MagazinLife Vocea Romȃniei: Cum a obținut Adrian Nour calificarea ȋn finalǎ (video)

Vocea Romȃniei: Cum a obținut Adrian Nour calificarea ȋn finalǎ (video)

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Adrian Nour a interpretat colindul „Joy to the world” și piesa „The Blower’s Daughter” a lui Damien Rice și a obținut calificarea ȋn finala de joi, 26 decembrie.

Vocea Romȃniei: Cum a obținut Adrian Nour calificarea ȋn finalǎ (foto:infomusic.ro)

Interpretarea „Joy to the world” a fost un moment dinamic ce a răspândit bucurie în rândul privitorilor. În partea a doua a emisiunii, melancolia și-a făcut simțită prezența pe acordurile melodiei lui Damien Rice – “The Blower’s Daughter”. Interpretarea l-a mișcat din nou pe Horia Brenciu, singurul antrenor care s-a întors la audiția pe nevăzute a lui Adrian Nour.  “Superbă interpretare, ca de obicei știi să intri în cântec, să spui o poveste. Până la urmă, asta e ceea ce contează, ca acea poveste să putem să o simțim fiecare în felul nostru prin modul în care tu ne-o transmiți. Foarte frumos!“, i-a spus Loredana.

“Tu ai o sensibilitate aparte în concursul ăsta, atunci când îți sunt alese bine piesele. Mă bucur că ne-ai încântat cu piesa asta în seara asta. Cu două instrumente pe scenă și o voce, e mare lucru să obții un moment cap-coadă și să nu se plictisească nimeni ascultându-te“, a fost comentariul lui Marius Moga. “Omul ăsta are o magie aparte. Genul ăsta de oameni ar trebui să căutăm mai des. Ar trebui să încurajăm genul ăsta de manifestări artistice! Mă bucur că ai venit la Vocea României, mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu tine și sunt convins că vom avea ocazie să lucrăm și de aici încolo“, i-a spus Smiley. Adrian Nour din echipa Smiley merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Claudia Iuga a strans doar 33%. Smiley a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%, conform vocearomaniei.protv.ro.


Adrian Nour – Joy to the world pe vocearomaniei.protv.ro


Adrian Nour – The blower’s daughter pe vocearomaniei.protv.ro

1 comentariu

Breban Carmen 22-12-2013 - 10:22

Minunat! Felicitari Adrian Nour! Te astept in concert la Baia Mare!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult