Acasa MagazinLife Vocea Romanie cu scandal : ceartă între antrenori (video)

Vocea Romanie cu scandal : ceartă între antrenori (video)

scris de L.M.
4 afisari

Vocea Romanie din 13 noiembrie  a declansat  un adevarat scandal intre membrii juriului. Duetul dintre David Bryan si Marcel Rosca, invataceii lu Marius Moga, a dat nastere la discutii lungi si aprinse intre membrii juriului, vorba cantecului interpretat de acestia  –  “To the Moon and Back”Loredana i-a reprosat lui David ca a cantat fals, Horia l-a mustrat pentru faptul ca s-a intimidat atunci cand nu l-a mai ajutat casca, iar antrenorul Moga i-a tinut partea cu argumente intepatoare: „Mie nu mi s-a parut ca a fost cum a zis Loredana, ca a cantat Davis Fals. Pai ar trebui sa dea replay la vreo doua dueluri de la ea sa vada daca copiii aia cantau aceeasi piesa. E mai bine sa fii un pic sub ton decat sac anti alte note”.

Vocea Romanie cu scandal : cearta intre antrenori (video)

Vocea Romanie cu scandal : cearta intre antrenori (video)

Cat despre rivalul Brenciu, Marius a ridicat garda: “Atunci cand canta cineva din echipa mea care pare ca ar avea sanse sa castige Vocea Romaniei, nu scapa ocazia extrema dreapta sa- mi calce in picioare un pic ce am muncit, am inteles, asa e jocul”. Cu toate ca juratii “au dat in David”, asa cum a subliniat Randi, si au inclinat balanta catre Marcel, Marius a hotarat sa mearga mai departe cu “englezul” David Bryan datorita potentialului acestuia de a ajunge pana in finala Vocii Romaniei.„Nu stiu cata experienta ai tu, dar stiu cata experienta are David si pot sa spun ca te-ai ridicat la valoarea lui”
, i-a spus Smiley luiMarcel Rosca. „Deci oamenii trebuie sa fie foarte atenti pentru ca juriul asta e foarte viclean, fiti foarte atenti la ce se vorbeste pentru ca toti au interesul sa elimine jucatorii foarte buni, e ca la fotbal, cand stii ca e unu foarte bun, pui doi insi s ail tina, daca e un Messi, pai nene pune toata echipa pe el”, a mai adaugat el.

„Intr-un fel sunt putin dezamagita, sincer, imi place foarte mult David, imi pare ca piesa la inceput nu ti-a pus deloc in valoare vocea, ai fost foarte sub ton”, a spus Loredana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult