Acasa MagazinLife Vocea Romanie, finala (live video)

Vocea Romanie, finala (live video)

scris de Z.V.
13 afisari

Chiar daca emotiile sunt mari, vocea concurentilor va rasuna mai tare ca niciodata in finala Vocea Romaniei!
Vineri, de la 20:30, Cristina Balan din echipa Tudor, Michel Kotcha si Tobi Ibitoye din echipa Smiley si Tomi Weissbuch din echipa Moga vor urca pentru ultima data in acest sezon pe scena vocilor si se vor lupta pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro! Saptamana aceasta ei au repetat alaturi de antrenorii lor si sunt gata sa cucereasca publicul cu momente de exceptie si cu vocile lor senzationale.

Vocea Romanie, finala

Vocea Romanie, finala

Cei patru finalisti vor interpreta cate trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor si inca una cu artisti cunoscuti, alaturi de care vor crea momente de exceptie. Telespectatorii vor avea parte si de doua surprize, aduse pe scena celei mai bune competitii a vocilor de fostul castigator Vocea Romaniei, Tiberiu Albu si colegii lui din formatia Fameless, dar si de celebra trupa rock Vita de vie. Chiar daca Loredana nu va avea un concurent in finala, echipa antrenoarei va fi reprezentata de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care vor canta impreuna cu ea.

Melodii precum Jealous sau The show must go on vor fi interpretate de finalistii Vocea Romaniei, care le vor aduce romanilor momente pline de bucurie, energie, emotie si sensibilitate. Azi, de la 20:30, telespectatorii vor avea parte de o finala magica, foarte multe surprize si un show memorabil! Prin sms sau apel la numarul 1200, acestia isi pot sustine si vota favoritul, pe care-l pot transforma in castigatorul noului sezon Vocea Romaniei!

Cei care doresc sa-si demonstreze calitatile vocale si sa impresioneze antrenorii se pot inscrie pentru cel de-al saselea sezon Vocea Romaniei pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar mai apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul preselectiilor desfasurate in mai multe orase din Romania.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza! VIDEO LIVE STREAM AICI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult