Acasa MagazinLife Vocea Romaniei, 12 octombrie 2013. Cu cine vine Stella la auditiile pe nevazute

Vocea Romaniei, 12 octombrie 2013. Cu cine vine Stella la auditiile pe nevazute

scris de L.M.
21 afisari

Sambata, 12 octombrie, de la 20:30, la ProTV, pe scena de la „Vocea Romaniei” va urca Stella, cantareata deja lansata pe piata muzicala din Romania. Magia de sambata seara a determinat-o sa isi incerce norocul in cadrul auditiilor pe nevazute, iar show-ul poate reprezenta o noua treapta in cariera sa.

Vocea Romaniei si Stella

Pe scena de la "Vocea Romaniei" va urca Stella

Frumoasa roscata a colaborat de-a lungul timpului cu trupa Sistem la piesele “Soare” si “Never”, cu DJ Andi, alaturi de care a scos hit-urile “Happiness” si “Freedom”, dar si cu Matteo,  pentru piesa “Push it”. Mai mult, aceasta a cantat la Eurovision alaturi de Sanda Ladosi ca backing vocal.

Desi parea sa-si fi castigat deja locul printre vedetele din muzica romaneasca, artista declara: “Provocarea cea mai mare nu este sa ai un hit pe radio, ci sa te mentii acolo, lucru care nu s-a mai intamplat”. Formatul show-ului, experienta antrenorilor si faptul ca la “Vocea Romaniei” o poate vedea o tara intreaga au motivat-o pe Stella sa participe la auditiile pe nevazute: “Aici am ocazia sa ma arat oamenilor asa cum sunt”.

Stella nu va veni singura la “Vocea Romaniei”, ci insotita de iubitul sau. Cei doi canta impreuna intr-o trupa de cover-uri, iar el va fi atat sustinatorul Stellei, cat si concurent.

Cum se va descurca cuplul de artisti si daca vor intoarce scaunele antrenorilor veti putea vedea sambata seara, de la 20:30, la “Vocea Romaniei”, numai la ProTV.

2 comentarii

IngerAlbastru 13-10-2013 - 04:01

Daca “Congoveanca” a reusit sa si castige o suma frumusica, de ce n-ar reusi si romanca!!! Trebuie doar sa se mentina la nivel de plutire si mereu de adaugat un element nou artistic sa reimprospateze acea melodie deja bine cunoscuta.
Merge si un prelungit vaitat la inceput cum se exprima negri, mie nu-mi place dar sint de efect mereu pe scena acele zumzete sau ye-ye-uri si alte sunete.

itamas 13-10-2013 - 08:50

concursuri<voci<talente<mai ales<magarii <ar fi bine cei din juriu si talentatii "sa invetesa nu arunce tigara pe jumatate fumata la urcarea in masina <sa mu scuipe <Pamintul e viu si ne poate pedepsi <

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult