Acasa MagazinLife VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Cele mai tari momente (video) 

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Cele mai tari momente (video) 

scris de Z.V.
90 afisari

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Surprizele s-au tinut lant si in cea de-a doua editie a emisiunii VOCEA ROMANIEI sezonul 4, iar reactiile antrenorilor au depasit orice imaginatie. Pana sa inceapa lupta intre candidatii la Vocea Romaniei, disputa se duce intre antrenori. Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila vor sa atraga in echipa vocea cu sanse la titlul suprem.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Cele mai tari momente

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Cele mai tari momente

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Ivana Farc are 17 ani si este eleva la Liceul de Arte din Oradea. Toti cei patru jurati s-au intors, cuceriti de vocea tinerei. „Cantaretele bune sunt mici de inaltime. De cand astept sa castig „Vocea Romaniei” cu o fata„, a spus Lori. Loredana a renuntat la tocuri pentru a incerca sa o convinga pe Ivana sa o aleaga pe ea. Tanara l-a ales insa pe Tudor Chirila.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Mircea Graur a venit la Vocea Romaniei pentru a castiga si a ramane in tara. Barbatul lucreaza in Congo si isi vede foarte rar sotia si fetita. Loredana, Tudor, Smiley si Moga s-au intors cand Mircea a inceput sa cante „Roxanne”. Acesta a ales sa mearga in echipa lui Smiley.

vocea r19 sep p1 by dm_526a137832af6

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Baraceanu Alexandra este studenta la Conservator si este din Deva. Loredana, Smiley si Moga s-au intors. In timp ce juratii incercau sa o convinga, Tudor s-a dus la ea si i-a soptit la ureche: „Alege rational„. Alexandra l-a ales pe Marius Moga. „Auziti, luati-va o camera acolo, in spate. Va asteapta Pavel”, le-a spus Smiley lui Moga si Alexandrei. Dupa ce si-a ales echipa, Smiley a avut curajul sa ii spuna Alexandrei sa isi mai ia ochii de la Marius Moga: „Se uita la tine ca la un diamant”.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Valentin Uzun este din Chisinau. Pe scena de la Vocea Romaniei, el a reusit sa o convinga pe Loredana. „Bine ai venit, Goran Bregovic„, i-au spus toti juratii licentiatului in silvicultura din Chisinau. „Sunteti facuti unul pentru altul”, le-a spus Chirila Loredanei si lui Valentin.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Andrei Ana Maria a povestit ca la terminarea liceului a aflat ca este insarcinata. Sotul ei plecase in strainatate, iar ea era singura.

Tanara a canta pe scena de la Vocea Romaniei melodia Rihannei, „Stay„. Tudor Chirila a fost cucerit de vocea ei. „Mi-ati facut o surpriza. Este ziua mea„, a spus Maria. Toti cei patru jurati s-au ridicat in picioare si au inceput sa ii cante „La Multi Ani”.

vocea r19 sep p2 by dm_526a137832af6

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Irina Ceban a cantat „STOP”. Din pacate, insa, nimeni nu s-a intors. Cand au vazut-o, baietii din juriu au ramas fara cuvinte. „Doamne, daca tu cantai la fel de sexy precum arati”, i-a spus Smiley.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Vlad Pocorschi, fiul lui Mihai Pocorschi de la VH2, a reusit sa intoarca scaunele lui Chirila, Smiley, Moga si Lori. „Va admir pe toti, va iubesc, dar o sa merg cu Smiley”, a spus Vlad. „S-a intors lumea cu fundul in sus„, a fost reactia lui Tudor la alegerea lui Vlad.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Constantin Valentin Mircea a recunoscut la Vocea Romaniei ca s-a casatorit a doua oara cu cea mai buna prietena a primei sotii. Femeia este mai tanara cu 17 ani.

Constantin lucreaza pe o platforma de furaj marin la Polul Nord, dar a venit la Voce la indemnul lui Mihai Traistariu, fiind elevul cel mai varstnic al artistului. Din pacate, niciun scaun nu s-a intors la momentul lui Constantin.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Petra Acker este de etnie saseasca, dupa cum chiar ea spune, si a decis sa vina la Vocea Romaniei pentru a isi arata talentul. A urcat desculta pe scena, dar vocea ei a facut furori printre antrenori. Toti baietii din juriu s-au intors cand i-au auzit vocea Petrei. „Nu stiu ce sa zic. Cred ca o sa merg pe mana lui Tudor Chirila„, a spus Petra.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Lucian Colareza, un alt elev al lui Mihai Traistariu, a venit la Vocea Romaniei pentru a arata ca stie sa cante muzica latino.

Lucian spune ca este cel mai mare fan al lui David Bisbal, si se vede ca un „latin lover” pentru fetele din Romania. Toti cei patru antrenori s-au intors la momentul lui Lucian. „In sfarsit, un golan”, a spus Chirila. „Ai venit aici sa ne ungi pe inima. Hmmm…Esti latin lover-ul perfect„, i-a spus si Loredana. Lucian a ales sa o invete pe Loredana cum se vorbeste in limba spaniola.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Florin Blaj a venit decis sa puna mana pe marele premiu de la Vocea Romaniei. Niciunul dintre antrenori nu s-a intors la momentul lui Florin.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Gabriela Maria Simandi are 17 ani si a venit sa cucereasca juriul de la Vocea Romaniei. Inca de la primele acorduri cei patru antrenori s-au intors.

VOCEA ROMANIEI 19 septembrie 2014. Simley, Lori, Moga si Chirila s-au ridicat in picioare la finalul piesei. „Ai un timbru care te misca din primele secunde si o interpretare minunata„, a spus Moga. „Simti cu totul altfel muzica, de asta m-am si intors”, a spus Smiley. „Barbatii spun de cele mai multe ori lucruri de care nu se tin. Daca vrei un antrenor, uite-ma aici„, a incercat sa o convinga Lori. Maria a ales sa mearga in continuare in show cu Smiley.

vocea r19 sep p3 by dm_526a137832af6

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult