Acasa MagazinLife Vocea României, 20 noiembrie: Ce concurenţi s-au calificat pentru etapa „Live” (video)

Vocea României, 20 noiembrie: Ce concurenţi s-au calificat pentru etapa „Live” (video)

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Ultima etapa a „Confruntărilor” a avut loc la ediţia de marţi, 20 noiembrie, la show-ul Vocea României de la ProTV, antrenorii alegând concurenţii pentru show-urile „Live” care vor urma.

Vocea României, 20 noiembrie. Concurentii alesi pentru show-urile "Live"

Primul duel al serii a fost cel dintre Fely Donose şi Cristina Bondoc, din echipa lui Marius Moga. După ce în ediţiile precedente au avut schimburi de replici destul de aprinse, Marius Moga şi Horia Brenciu au dovedit că sunt profesionişti, care apreciază o voce excepţională atunci când o aud, Horia ridicându-se în picioare şi a aplaudat duetul celor două eleve ale lui Marius Moga. În final, Moga a ales să meargă mai departe cu Fely Donose.

A urmat un duet pentru echipa lui Horia Brenciu, cel dintre Julie Mayaya şi Ovidiu Lazăr, cea aleasă fiind Julie. Dintre Matei Sorescu şi Mihail Gheorghe, Smiley a ales să meargă în etapele live cu Mihail, iar Loredana a ales-o pe Daria Corbu în detrimentul Teodorei Secui în primul duel al echipei din această seară.

A urmat un alt duel emoţionant pentru echipa lui Moga, cel dintre Oana Raluca Muntean şi Robert Reamzy, tânărul care a impresionat la audiţiile pe nevăzute cântând o melodie a lui Michael Jackson. Robert a avut mari dificultăţi în a stăpâni piesa aleasă de Moga, însă juraţii au apreciat prestaţia sa la duel, Moga hotărând să meargă în continuare tot pe vocea acestuia.

La următorul duel, Horia Brenciu a ales să meargă mai departe cu Maria Cojocaru, considerând că aceasta a fost mai bună decât Mihai Grigoraş, cei doi interpretând peisa „You  shook me all night long” a celor de la AC/DC, impresionându-l şi pe asistentul Loredanei, Cristi Minculescu. Pentru echipa lui Smiley au urmat Tibi Scobiola şi Cristina Caramarcu, fostul membru al trupei Simplu alegându-l pe Tibi. În duelul următor dintre  Răzvan Ştef şi Nicoleta Gavriliţă, Loredana a ales-o pe Nicoleta.La ultimul duel din echipa sa, Marius Moga a decis să o aleagă pe Monica Odagiu, în dauna Monicăi. Merişan.

Dintre cei rămaşi, doi participanţi din fiecare echipă au intrat apoi la „Cântecul decisiv”, ei interpretând încă o dată melodia pe care au cântat-o la „Audiţiile pe nevăzute”. Astfel, Horia Brenciu i-a ales pe primii cinci concurenţi din echipa sa ca fiind: Simon-Vlad Mihail, Maria Cojocaru, Dalma Kovacs, Julie Mayaya şi Ioana Cristea. După cantecul decisiv, interpretat de Camelia Sterea şi Laurian Marta, cel ales a fost Laurian.

La randul său, Smiley i-a ales pe Tibi Scobiola, Loredana Ciobotaru, Mihail Gheorghe, Andreea Olariu şi Silviu Paşca. După cântecul decisiv, Laura Gherescu a fost cea care a primit şansa de a merge mai departe în detrimentul lui George Liliac. Echipa lui Marius Moga este formată din: Fely Donose, Vizi Imre, Cezar Dometi, David Bryan şi Robert Reamzy. Ultimul loc i-a revenit Mariei Mirabela Cizmaru, care a trecut de Monica Odagiu la cântecul decisiv. Loredana a ales să meargă în show-urile live cu: Ciprian Teodorescu, Teodor Manciulea, Cristi Nistor, Daria Apostu şi Ana-Maria Alexie. Nicoleta Gavriliţă a obţinut ultimul loc, trecând de Ricardo Caria.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult