Acasa MagazinLife Vocea României, 20 noiembrie. Ultima etapă a „Confruntărilor”

Vocea României, 20 noiembrie. Ultima etapă a „Confruntărilor”

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Marţi, 20 noiembrie, de la ora 20:15, pe ProTv are loc ultima etapă a „confruntărilor”, care vor stabili care sunt concurenţii care vor participa la show-urile live de la Vocea României.

Vocea României, 20 noiembrie: Ultima etapa a Confruntarilor

Dintre concurenţii rămaşi, doi participanţi din fiecare echipă vor intra la „Cântecul decisiv”, adică vor interpreta încă o dată melodia pe care au cântat-o la „Audiţiile pe nevăzute”. În urma prestaţiei lor, antrenorul va decide cine merge sau nu mai departe, astfel încât fiecare dintre cei patru, Smiley, Loredana, Marius Moga şi Horia Brenciu va ajunge cu câte şase concurenţi în etapele live. Ultima ediţie a „Confruntărilor” va fi plină de surprize, pe scenă urmând să urce voci mult aşteptate de telespectatori, cum ar fi Tibi Scobiola, Fely Donose, Robert Reamzy, Cristina Bondoc, Maria Cojocaru şi Monica Odagiu.

După ce au avut schimburi de replici destul de aprinse, Marius Moga şi Horia Brenciu dovedesc că sunt nişte profesionişti desăvârşiţi, care apreciază o voce excepţională atunci când o aud. În ediţia de marţi, Horia se ridică în picioare şi aplaudă unul din duetele de senzaţie pregătite de Marius Moga. Prestaţia de pe scenă i-a impresionat pe toţi cei patru antrenori, Moga având de luat una dintre cele mai grele decizii ale serii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult