Acasa MagazinLife Vocea Romaniei 2015: Cine sunt finalistii sezonului 5 (video)

Vocea Romaniei 2015: Cine sunt finalistii sezonului 5 (video)

scris de L.M.
315 Afisari

Un show de zile mari, concurenti determinati si dornici sa ajunga in Marea Finala Vocea Romaniei 2015 si antrenori emotionati – acestea sunt cuvintele care descriu perfect momentele puse in scena in Semifinala sezonului cu numarul cinci.

Vocea Romaniei 2015: Cine sunt finalistii sezonului 5

Vocea Romaniei 2015: Cine sunt finalistii sezonului 5

Rand pe rand, concurentii au urcat pe scena de la Vocea Romaniei pentru a demonstra inca o data cat de mult isi doresc sa ajunga in Marea Finala din acest sezon. Emotii, jocuri de lumini, momente artistice incendiare si patru antrenori pregatiti pentru dueluri incrucisate.

Aceasta etapa a dus confruntarea la un alt nivel si a intensificat lupta pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro! Duelurile au adus cu ele foarte multa tensiune si mari, mari emotii deoarece sansele ca unul dintre antrenori sa nu aiba un concurent care sa reprezinte echipa in Finala au fost extrem de ridicate.
Publicul a decis! Ei sunt finalistii sezonul 5 Vocea Romaniei, concurentii care ne vor incata VINEREA viitoare cu un spectacol memorabil. De la 20:30, LIVE, numai la PROTV!

Dupa un prim duel incrucisat intre Michel Kotcha si Antonio Fabrizi, publicul si-a votat favoritul. Michel Kotcha, concurent al Echipei Smiley este primul FINALIST al serii.

Vocea Romaniei – Semifinala 2015: Michel Kotcha – Who’s Loving You

Cel de-al doilea duel din Semifinala Vocea Romaniei s-a dat intre Mihai Rait Dragomir si Cristina Balan. Actorul din Las Fierbinti a interpretat piesa „Can’t Take My Eyes Off You”, in timp ce concurenta lui Tudor Chirila a cantat „Jesus Christ Superstar”.

Dupa un duel care a demonstrat inca o data ca Doar vocea conteaza, iar publicul a decis cine este cel de-al doilea FINALIST. Cristina Balan este concurenta care isi urmeaza visul in competitia vocilor.

Premiera in istoria show-ului Vocea Romaniei: dupa aceasta alegere, Loredana merge in FINALA de vineri, 18 decembrie, fara niciun concurent.

Vocea Romaniei – Semifinala 2015: Cristina Balan – Jesus Christ Superstar

Duelul cu numarul trei s-a dat intre Tincuta Fernea (Echipa Tudor) si Tomi Weissbuch (Echipa Moga). Pentru aceasta etapa a concursului, Tudor a decis ca Tincuta sa interpreteze o piesa semnata Abba – „The Winner Takes It All”, iar momentul sau s-a ridicat la nivelul asteptarilor. La randul sau, Tomi a mizat pe piesa „Preocupat cu gura ta”, interpretata in varianta originala de Smiley.

Publicul si-a votat concurentul preferat, iar Tomi Weissbuck este cel de-al treilea FINALIST.

Vocea Romaniei – Semifinala 2015: Tomi Weissbuch – Preocupat Cu Gura Ta

Cel de-al patrulea duel din Semifinala Vocea Romaniei 2015 s-a dat intre Alex Florea (Echipa Moga) si Tobi Ibitoye (Echipa Smiley). Primul a cantat o balada emotionanta a trupei Talisman, intitulata „Atat De Singur”, in timp ce Tobi a pus in scena un moment remarcabil pe acordurile melodiei „Make It Rain”, cantata de Ed Sheeran.

Fara urma de indoiala, prestatiile celor doi concurenti s-au ridicat la nivelul unei Semifinale Vocea Romaniei. Publicul a urmarit cu emotie prestatiile muzicale puse in scena, iar Alex Florea si Tobi Ibitoye au dovedit inca o data ca vocea este principalul lor atu.

Conform voturilor acordate de telespectatori, cel de-al patrulea FINALIST este Tobi Ibitoye.

Vocea Romaniei – Semifinala 2015: Tobi Ibitoye – Make It Rain

Loredana nu mai are niciun concurent in Marea Finala Vocea Romaniei 2015.

Tudor Chirila merge in Finala alaturi de Cristina Balan.

Marius Moga mizeaza in Finala pe talentul lui Tomi Weissbuch.

Smiley este antrenorul care va avea in Finala din acest an doi concurenti: Michel Kotcha si Tobi Ibitoye.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult