Acasa MagazinLife Vocea României, 27 noiembrie: Concurenţii calificaţi după primul show „Live” (video)

Vocea României, 27 noiembrie: Concurenţii calificaţi după primul show „Live” (video)

scris de Laurentiu Banches
13 afisari

Prima ediţie a show-urilor live a adus confruntări în grupuri de câte 3 pentru fiecare echipă şi tristeţe pentru patru dintre concurenţi care au părăsit show-ul difuzat de ProTV.

Vocea României, 27 noiembrie. Concurenţii calificaţi după primul show „Live”

Sistemul etapei LIVE este unul foarte simplu, fiecare antrenor asistând la o luptă între 3 din cei 6 membrii ai echipei, dupa care publicul îşi votează un favorit, iar antrenorul salvează unul dintre concurenţii de pe poziţiile 2 şi 3. Ziua de marţi, 27 noiembrie a reprezenta prima ediţie a acestui tip de concurs, cea de-a doua fiind programată sâmbătă, pe 1 decembrie,

Dintre concurenţii lui Smiley, Silviu Paşca a fost cel mai îndrăgit de publicul, în timp ce antrenorul a ales să meargă mai departe cu Loredana Ciobotaru, Laura Gherescu părăsind competiţia. De la echipa Loredanei a părăsit competiţia Daria Corbu, Ciprian Teodorescu fiind cel salvat de public şi Ana Maria Alexie favorita Loredanei.

Horia Brenciu a ales să meargă în continuare pe mâna Dalmei Kovacs în detrimentul Mariei Cojocaru, Vlad Simon fiind votat de public. De altfel, publicul a ales doar voci masculine pentru faza următoare, în echipa lui Marius Moga, Vizi Imre beneficind de voturi, în timp ce antrenorul a ales-o pe Fely Donose în detrimentul Mariei Mirabela.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult