Acasa MagazinLife Vocea României, 4 decembrie: Cine merge mai departe, cine a plecat (video)

Vocea României, 4 decembrie: Cine merge mai departe, cine a plecat (video)

scris de Laurentiu Banches
1.326 Afisari

În cea de-a treia ediţie live a show-ului „Vocea României”, Smiley şi Horia Brenciu sunt cei care şi-au trimis cei patru concurenţii pe scenă

Vocea României, 4 decembrie: Cine merge mai departe, cine a plecat

Prima care a intrat în concurs în seara de 4 decembrie a fost Dalma Kovasc, care a cântat melodia „It’s all coming back to me now” a celebrei Celine Dion. Dalma a fost apreciată de antrenorul ei, Horia Brenciu, dar şi de restul juraţilor. Totuşi, ei au declarat că vocea i-a scăpat Dalmei de câteva ori.

A urmat un concurent din echipa lui Smiley, Silviu Paşca, care a interpretat o piesă pe stilul său, Jump, a trupei Kris Kross fiind felicitat atât de Loredana cât şi de Marius Moga. Pe scenă a intrat apoi Laurian Manta, din echipa lui Horia Brenciu. El a cântat „Nothing’s Gonna Change My Love for You”, însă interpretarea lui nu a impresionat pe toată lumea. În plus, antrenorii s-au luat de Horia Brenciu pentru că îl pune pe Laurian să cânte piese mult prea siropoase.

A urmat un nou concurent din echipa lui Smiley, Andreea Olariu, care a cântat Survivor, a trupei Destiny’s Child. O altă prestaţie aplaudată a serii a fost cea a Juliei Mayaya, concurenta lui Brenciu, care a cantat piesa Christinei Aguilera – Something’s got a hold on me.A urmat un concurent din echipa lui Smiley, Tobi Scobiola, care a cântat „Secrets”, de la One Republic.

Ultimii concurenţi din cele două echipe au fost lui Vlad Simon, cu piesa Smooth pentru Horia Brenciu şi Loredana Ciobotaru, din echipa lui Smiley, despre care s- a vorbit că ar avea presupusă relaţie pe care ar avea-o cu antrenorul ei. Loredana Ciobotaru a cântat piesa Rihannei, Russian Roulette şi a fost apreciata de antrenori.

După votul publicului, din echipa lui Horia Brenciu a mers direct mai departe Julie Mayaya, în timp ce Vlad Simon şi Laurian Manta s-au clasat pe următoarele două locuri în preferinţele votanţilor. Dalma Kovacs a primit cele mai puţine voturi, astfel că a fost eliminată. Brenciu a ales să meargă mai departe cu Laurian Manta, astfel că Vlad Simon a fost şi el eliminat.

Din echipa lui Smiley, preferatul publicului a fost Tibi Scobiola, acesta fiind urmat de Loredana Ciobotaru şi Silviu Paşca. Cele mai puţine voturi a primit Andreea Olariu, aceasta fiind eliminată. Smiley a ales să meargă mai departe cu Silviu Paşca, astfel că Loredana Ciobotariu a fost eliminată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS