Vocea României, 6 noiembrie. Prima ediţie a "Confruntărilor" | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Vocea României, 6 noiembrie. Prima ediţie a „Confruntărilor”

Vocea României, 6 noiembrie. Prima ediţie a „Confruntărilor”

scris de Laurentiu Banches
11 afisari

Marţi, 6 noiembrie, de la ora 20:15, la ProTV are loc prima ediţie a „Confruntărilor” de la Vocea României la care cei patru antrenori vor trebui să se consulte cu co-antrenorii Cristi Minculescu, Monica Anghel, Randi şi Şerban Cazan.

Vocea României, 6 noiembrie. Prima ediţie a „Confruntărilor”

Dupa ce şi-au format echipe de cate 14 concurenti, fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urma carora unul dintre ei va fi eliminate. Deciziile vor fi greu de luat, astfel că fiecare dintre cei patru vor avea nevoie de consilierea unui co-antrenor. Loredana va lucra alături de fostul vocal de la Iris, Cristi Minculescu, Horia Brenciu alături de Monica Anghel, Marius Moga, la fel ca anul trecut cu Randi, iar Smiley împreună cu Şerban Cazan.

Cristi Minculescu a fost una din marile surprize ale acestei ediţii, acceptând cu entuziasm să facă parte la acest proiect. Cristi a declarat că a fost „fost placut surprins de invitatia Loredanei”, menţionând că „este onorant sa faci parte dintr-un show de asemenea magnitudine”. Smiley îl va avea alături de el pe Serban Cazan, care deşi în timpul emisiunii stă în partea stângă, este mâna dreapta a lui Smiley, producător în cadrul Hahaha Production.

Alături de Horia Brenciu va sta şi de această dată buna lui prietena, Monica Anghel, care s-a bucurat foarte tare să-l vadă pe Cristi Minculescu alături de Loredana şi a anunţat că în acest an concurenţii sunt foarte buni şi „hotărâţi”. Şi Marius Moga va păstra aceaşi echipă ca anul trecut şi va lucra cu Randi, spunând că „E foarte important să fii pe aceeaşi lungime de unda cu cel cu care lucrezi. Eu şi Randi ne completăm, privim amândoi în aceeasi direcţie, iar ăsta cred că este important şi pentru elevii echipei mele.”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult