Acasa MagazinLife Vocea Romaniei, Andreea Olariu nu mai este de fata cuminte VIDEO

Vocea Romaniei, Andreea Olariu nu mai este de fata cuminte VIDEO

scris de L.M.
23 afisari

Andreea Olariu nu mai este de fata cuminte. Tanara de 16 ani, care a facut senzatie la „Io canto” din Italia, a urcat din nou pe scena de la Vocea Romaniei, de data aceasta cu o piesa cum nu a mai avut ocazia sa cante intr-un concurs.

Vocea Romaniei Andreea Olariu nu mai este fata cuminte

Vocea Romaniei Andreea Olariu nu mai este fata cuminte

Isi doreste si altceva, pe langa recunoasterea talentului: vrea s-o ajute pe mama ei, care a fost diagnosticata cu cancer si a trecut printr-o operatie dificila.

Andreea Olariu a povestit ca si-ar fi dorit sa participle la America’s Got Talent, fusese acceptata pentru preselectii, dar nu a putut ajunge din cauza banilor si a situatiei din familie. „Ii dedic mamei participarea mea la acest concurs”, marturisea ea.

2 comentarii

GEORGE 02-12-2012 - 12:43

Andreea Olariu,un nume nu prea cunoscut in Romania dar cu o voce exceptionala ,un timbru vocal inconfundabil ,aparte .Nu incearca sa pe nimeni ,canta in maniera proprie punand amprenta pe fiecare interpretare .Aseara a demonstrat ca poate fi si o „fetita rea”si poate canta orice .Cu cat se apropie mai mult de podium cu atat criticile unora care nu au ce face mai mult decat sa denigreze ,se accentueaza Noi suntem alaturi de tine Andreea si te vom vota in continuare. PRIETENI HAIDETI SA NE UNIM CU TOTII SI SA O VOTAM PE ANDREEA! VOM VOTA O VOCE CARE NE VA INCANTA INIMILE ORI DE CATE ORI O VOM ASCULTA .

kdhsff 03-12-2012 - 08:20

Sunt atat de mandra ca Andreea a fost la noi in scoala <3

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult