Acasa MagazinLife Vocea Romaniei, auditii pe nevazute. Gabriel Razvan Onila are vocea lui Smiley (video)

Vocea Romaniei, auditii pe nevazute. Gabriel Razvan Onila are vocea lui Smiley (video)

scris de L.M.
40 afisari

Vocea Romaniei, auditii pe nevazute sezonul 3, episodul 1. Gabriel Razvan Onila s-a inscris in concurs alaturi de sotia sa, Marta. Cei doi au o trupa si au cantat si alaturi de Julie Mayaya, pana cand aceasta a venit la „Vocea Romaniei” si a fost desemnata castigartoarea sezonului 2. Marta si Gabriel spun ca Julie a fost cea care i-a convins sa se inscrie la preselectii si au decis sa participe in familie, luandu-l cu ei si pe nasul lor.

Gabriel Razvan Onila

Vocea Romaniei, auditii pe nevazute. Gabriel Razvan Onila are vocea lui Smiley

Gabriel nu este deloc strain de lumea muzicii. Fratele sau, Mihai Onila, a afacut parte din trupa Axxa, care facea senzatie la sfarsitul anilor ’90 cu piesa „Marea te cheama la ea”.

Vocea Romaniei, auditii pe nevazute sezonul 3, episodul 1.Concurentul a mizat pe o piesa a lui Sting, „Fragile”, iar de la primele versuri cantate, juratii au remarcat cat de mult seamana stilul lui Gabriel de a canta cu cel al lui Smiley. Brenciu nu s-a putut abtine sa nu-i atraga atentia colegului sau asupra acestui lucru: „Smiley, parca ca esti tu”.

Smiley a fost de aceeasi parere, caci a apasat butonul, iar Brenciu a intrat si el in lupta pentru a-l lua pe Gabriel in echipa.

„D-asta m-am intors, pentru ca imi place cum interpretezi tu piesa. A fost pe sufletul meu, asa. S-a dus pe casa sufletului si te vreau in echipa mea”, i-a transmis Smiley, care a reusit sa-l convinga pe Gabriel sa-l aleaga pe el, in defavoarea lui Brenciu.

1 comentariu

IngerAlbastru 30-09-2013 - 04:30

Pe fiecare participant il tratati separat parc-ar fi niste zeitati, dar video niciunde!!!
Nu ma mai deranjez nici eu, sa le fie de bine cu celebritatea de-o zi/noapte!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult